реклама

реклама

В центрі міста Черкаси на розі вулиць Смілянської-Хрещатика представники ВО «Свобода» встановили пам’ятник, присвячений борцям за незалежність України Степану Бандері та Роману Шухевичу. Про це повідомляє «Вичерпно».

- Міська влада побоялася назвати вулиці їхніми іменами, тому ми увіковічнимо Героїв України Бандеру та Шухевича у місті цією інсталяцією, — говорять «свободівці».

Крім прапора України та прапора УПА на кам’яній брилі викарбувані портрети даних особистостей.

"Свободівець" Юрій Ботнар у Фейсбуці цю подію прокоментував так:

"Тепер у Черкасах є пам'ятний камінь на честь Народних Героїв, державників, революціонерів та оборонців України Степана Бандери та Романа Шухевича. Українізація Черкас триває", - написав Ботнар.

реклама

Коментарі  

 
+8 #58 Кіт 17.08.2016 15:35
Цитую стабилизец:
дебілізєц :lol:


Золота Орда і її дочка - Московія, - це єдині країни світу, які тримали в рабах власний народ.
А ось що казали татарського походження "руССкіє" про таких же "руССКіх"

"Народ ,который блуждает по Европе и ищет что можно разрушить, уничтожить только ради развлечения. Достоевский" " Не народ ,а скотина, хам, дикая орда,душегубов и злодеев. Булгаков

"Ох как тяжко жить в России,в этом смердючем центре физического и морального разврата,подлос ти вранья и злодейства". Аксаков

Русские - народ, который ненавидит волю, обожествляет рабство, любит оковы на своих руках и ногах, любит своих кровавых деспотов, не чувствует никакой красоты, грязный физически и морально, столетиями живёт в темноте, мракобесии, и пальцем не пошевелил к чему-то человеческому, но готовый всегда неволить, угнетать всех и вся, весь мир. Это не народ, а историческое проклятие человечества» - И.С. Шмелёв.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #57 Солдат 17.08.2016 11:21
Якщо Украіна на той час була частиною імперіі і не мала своєі державності то як Шевченко і Гоголь могли бути "гостарбайтерами "? Перекручуєш факти "стабилизБздец"?Кісєльова надивився засранцю? :-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #56 стабилизец 17.08.2016 09:55
Чуєш ти, валянок смердючий! Був колись у рашці один із "слішком харошим абразаванієм" - та й то він написав: "Прощай, немытая Россия - страна рабов, страна господ!"

к украине как к части на то время российской империи это тоже относится. :lol: сидели и не вякали. даже гоголь с шевченко гастарбайтерами заделались. :cry:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #55 До лікаря - шнелле! 16.08.2016 17:16
Цитую RATM:
Никакой я не украинец. Слишком хорошее образование и богатый жизненный опыт чтоб им быть.

Чуєш ти, валянок смердючий! Був колись у рашці один із "слішком харошим абразаванієм" - та й то він написав: "Прощай, немытая Россия - страна рабов, страна господ!".
До розряду "господ" газових з рассєї ти явно не належиш, тому тобі більш підходить те, що про подібних тобі писав інший справді "абразованний": "Раби, підніжки, грязь Москви!" От це - про тебе і про "бульбу", двох форумських "умалішонних" :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #54 З ким говориш? 16.08.2016 16:59
Цитую кібець:
Чудь да чудь кругом читай Маркса :lol:

Знайшов кому пояснювать. Воно й зараз чудь, а ти ще пробуєш щось вкласти у його ватні мізки ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #53 кібець 16.08.2016 16:32
Цитую бульба:
Парируй.


Дискусія зараз про угро-фіно-ординське походження московитів, про яку і Маркс написав.

Суфікс -ір- в штучну московську говірку перекочував з Німеції. Фредеріка Авґуста (Катька-тутка) і "іже с нєй" запросила німців, які і втулили той суфікс у "конспект-ир-овать", (kospektieren), организ-ир-овать (organisieren), пар-ир-ровать. Пародійний "язик".... :D А слово "спички" - з української, означає "з пічки"
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #52 Солдат 16.08.2016 16:24
БУЛЬБІ Я розумію що коли закінчуються аргументи - починається словесний понос.Ти щось по-ділу скажи :-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #51 Солдат 16.08.2016 16:19
RATMу.Я бачу що ти не украінець.Люди з хорошою освітою і багатим життєвим досвідом зараз конче потрібні в рашці.Може туди переідеш...Жириновського заміниш...у нього також - і досвід і освіта...і він тоже на щастя не украінець... :-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #50 кібець 16.08.2016 15:58
[quote name="RATM" для Маркса(и любого другого европейца) Киев и Полтава - это такая же Россия, как и Москва с Петербургом.

В средние века все картографы Европы писали и проводили границу Европы вдоль границ Руси (Русь — это территория нынешней Украины). Московия — улус Золотой Орды, со своими финскими народами, всегда была составляющей Орды, и ее Европа справедливо относила к Азии. Чудь да чудь кругомб читай Маркса :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #49 Баз 16.08.2016 15:53
Цитую RATM:
Слишком хорошее образование :-x :lol: для Маркса(и любого другого европейца) Киев и Полтава - это такая же Россия, как и Москва с Петербургом.


Маркс писав: "Московія (майбутня Росія) була правонаступнице ю НЕ Русі, а Золотої Орди". Простіше кажучи, він виявив брехню імперських істориків, про що і написав.

Ця книга називається «Секретна дипломатія XVIII століття». Marx Karl. Secret diplomatic history of eigtheen century. London, 1899. Учись, "руССкій" монгол, татарин, бурят, калмик, якут, чуваш, мєрянін..... 8)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100