реклама

реклама

З метою надання зручного доступу для захисту своїх конституційних прав громадянам з обмеженими можливостями біля входу у громадську приймальну прокуратури області обладнано пандус та кнопку виклику чергового працівника поліції. У доступному місці облаштовані стенди з інформацією про графіки прийому керівництвом Генеральної прокуратури та прокуратури Черкаської області, витягами з законів України «Про прокуратуру», «Про звернення громадян», «Про доступ до публічної інформації», з Конституції України, зразками інформаційних запитів, скарг і заяв.

IMGP1609

Крім того, на сайті прокуратури області розміщено інформацію щодо графіку прийому керівництвом регіональної прокуратури, нормативно-правова база, контактна інформація, інформація про місцеві прокуратури, електронні адреси для звернень та інформаційних запитів, телефони «гарячої лінії», як прокуратури області, так і місцевих прокуратур.

Відділом організації прийому громадян, розгляду звернень та запитів прокуратури області щоденно здійснюється прийом громадян, забезпечується надання інформації щодо стану розгляду та руху звернень, роз’яснюються повноваження державних та контролюючих органів, за потреби повідомляються контактні дані та засоби зв’язку з ними, надаються роз’яснення щодо права та обов’язків заявників, порядку вирішення звернень, заяв і скарг на рішення, дії чи бездіяльність слідчого або прокурора під час досудового розслідування та, за необхідності, забезпечується прийом громадян начальниками структурних підрозділів прокуратури області за напрямками діяльності. Про це інформує прес-служба прокуратури Черкаської області.

Нагадаємо, громадська активістка КМГО «Молода Черкащина» Тетяна Кавальчук раніше просила головного прокурора області звернути увагу на пандус до приміщення громадської приймальні прокуратури Черкаської області, який спершу планувався зовсім неналежним чином.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #2 прохожий 01.02.2017 19:33
Тепер будуть чекати Максима Шила на колясці.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 депутат 01.02.2017 18:00
Собаки гавкають, а караван іде.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100