реклама
Sucurity Police

реклама

Вивезення із України сировини, а не готової продукції, – це позбавлення українців роботи. На цьому наголосив лідер Радикальної партії Олег Ляшко, перебуваючи на Черкаському машинобудівному заводі «ТЕМП».

IMG_0529

«Досить вивозити з України сировину! Хочуть іноземці наш ліс, металобрухт, зерно – нехай привозять сюди нове обладнання, нові технології, створюють робочі місця і вивозять готову продукцію. Вивезення сировини із України – це консервація вічної бідності, адже сировинна структура економіки ніколи не дасть нормального заробітку», - підкреслив Ляшко.

Народний депутат переконаний, аби конкурувати з іноземними виробниками, потрібно модернізувати вітчизняні підприємства.

«Ми пропонуємо звільнити від всіх податків – в’їзного мита та ПДВ – нове технологічне обладнання для того, щоб його здешевити. Ми вже заморозили земельний податок, щоб підприємства не сплачували половину свого прибутку. Також ми вимагаємо компенсації частини вартості кредитів за рахунок держбюджету. Переконаний, що лише оновлення основних фондів підприємств дасть можливість знизити енергозатрати, знизити собівартість, підвищити продуктивність праці і головне – збільшити зарплати», - розповів лідер РПЛ.

IMG_0548

Олег Ляшко подякував працівникам заводу за те, що піднімають вітчизняну економіку. Вони ж подарували політику вила, виготовлені на власному підприємстві.

реклама

Коментарі  

 
+4 #7 Уманский Еврей 07.07.2017 02:20
Да, этот персонаж заехал.... Ну, ну. Надеюсь, он и его соратники встанут на эти вилы!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #6 Рамір 06.07.2017 21:43
Нехай піде з тими вилами в піцерію 'Престо' та наколе хазяїв,що перетворили гарну колись піцерію в гнидник. кошмар,бридка харчевня!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #5 За ПВД! 06.07.2017 16:52
Оооце гарно придумав Згібляка - у міжнародний день поцілунків радость такую рабочім завіз на завод! На фото Олег Матьковіч явно с одобрєнієм дивиться на Згіблова - і бровкі доміком, губкі бантіком :cry:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #4 Віла Рібба? 06.07.2017 16:48
Одарич, ти ще підключи ляшка до реклами матраців "Венетто" - тоді більше жодного вже не продаси і нікому бізнес не передаси (чи передаси?) ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #3 Назар 06.07.2017 16:12
Цитую правда:
бродським вирішив вигідно продати пвд?

торг уместен :P :P
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 [email protected] 06.07.2017 16:04
Цирк уродів для дибілів! Розвалили підприємство, яке виготовляло устаткування для харчової промисловості і на якому працювало більше 2 тисяч людей, а тепер радіють якимось матрацам і ліжкам. бродський, одарич, згіблов, пвд, ляшко --- ..............и!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+21 #1 правда 06.07.2017 14:11
бродським вирішив вигідно продати пвд?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100