реклама

реклама

Два нових спортивних майданчики відкрили у селах Вознесенське та Гельмязеві, що на Золотоніщині. Реконструювали їх коштом державного та місцевого бюджетів. IMG_4403

Такі спортивні відкриття, твердить заступник очільника області Костянтин Омаргалієв, слугуватимуть вихованню у подальшому справжніх чемпіонів.

IMG_4226

Нововідкриті спортивні майданчики мають штучне покриття для ігрових видів спорту. Їх відремонтували у межах бюджетної програми «Будівництво футбольних полів зі штучним покриттям в регіонах України», ініційованої президентом Федерації футболу України Андрієм Павелком.

IMG_4150

– Високі результати можуть бути тільки завдяки спільним зусиллям, – говорить Костянтин Омаргалієв. – Це насамперед стосується й спорту. Наші спортсмени готові викладатися на всі сто відсотків на тренуваннях та змаганнях. Належна ж тренувальна база для них буде значною допомогою. Приємно, що відкриваємо такі спортивні об’єкти у селах. Адже й тут зростають справжні завзяті спортсмени. Наше ж завдання – підтримати їх!

IMG_4398

Юні спортсмени отримали нові футбольні м’ячі, які вручили їм заступник очільника області та начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської ОДА Максим Зеленський. Завітав на урочисте відкриття майданчиків перший віце-президент Федерації футболу України Олег Протасов.

IMG_4567

Про це повідомляє прес-служба ОДА.

реклама

Коментарі  

 
-2 #3 Ван Гог 29.06.2018 07:52
Кому шо а курці просо...))) але добре що так...на фоні безгрошівя, безробіття, та безвідповідальн ості, хоть щось для дітей...майбутнє у них туманне, але спортивне...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 Сер Бокк 28.06.2018 21:23
Омаргалієв - єдиний більш-менш "притомний" заступник губернатора.
Та й той - з "бригадних". :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 1 28.06.2018 12:38
Воровать. надо. меньше. с. Павелко!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100