реклама

реклама

Урочистості з нагоди третьої річниці створення Національної поліції України за участі керівництва правоохоронних органів, міської та обласної влади  5 липня відбулись на площі ім. Б. Хмельницького.

1_1187

Від імені Черкаської міської ради та виконавчого комітету  правоохоронців присутніх привітала заступник міського голови Людмила Бордунос, наголосивши на їх важливій місії:

– Ви обрали для себе нелегку, але мужню і почесну професію – охороняти мир і спокій співвітчизників, стояти на варті інтересів держави і суспільства. Від вашої щоденної праці залежить стабільність та спокій в нашому місті  і державі загалом.  У день професійного свята ми обов’язково згадуємо тих правоохоронців, які віддали своє життя, щоб забезпечити мир і спокій людей. Їх імена навіки лишаться у пам’яті. Вітаючи з 3-ю річницею створення Національної поліції України, бажаю кожному з вас живим та неушкодженим повертатись додому. Миру Україні та спокійних буднів у вашій відповідальній професії. Міцного здоров’я, щастя, благополуччя, натхнення і успіхів у нелегкій справі забезпечення правопорядку в нашому місті. Нехай вас зігріває родинне тепло, а розуміння і підтримка суспільства додають сил для нових звершень!

3_870

Під час урочистей хвилиною мовчання присутні вшанування пам’ять загиблих правоохоронців під час виконання  служби. Таких з часу створення Національної поліції України, на жаль, налічується 22 Героя.

2_1076

Як розповів начальник управління патрульної поліції в Черкаській області Олександр Кокоба, загалом  у Черкасах працює 380 інспекторів патрульної поліції.

4_674

За  його словами, тенденція звернень громадян засвідчує зростання довіри населення до правоохоронних органів.

7_396

Водночас, як зазначає Олександр Миколайович,  нині триває набір  бажаючих працювати у структурі Національної поліції України.

18_49

На сьогодні вакантними лишається близько 15 відсотків місць.

Про це повідомляє сайт Черкаської міської ради.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+3 #2 Пенсіонер 06.07.2018 11:30
А коли професійне свято відмічати тим, хто служив у лавах радянської, а потім і української міліції. Тим, хто був і залишається справжніми професіоналами, хто чесно служив народу України.
Не тим, перевертням, які тільки дбали про своє благополуччя і за час "служби" нагромадили собі неабиякі статки
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 саня міліція 06.07.2018 10:39
день позору а не день полюції. пластмасових день
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100