реклама

реклама

У новорічну ніч телеведуча ТРК «ВІККА», конферансьє Марина Лук’яненко попри велику кількість пропозицій не працюватиме. Передноворічні будні для неї напружені. Про свої плани Марина розповідає «Прочерку» за кілька хвилин до початку програми.


– Для мене Новий рік – це родинне свято, тому я хочу відсвяткувати його з рідними та близькими, – каже Марина MANGO.

Разом зі своєю племінницею вже близько місяця вони готують цікаву конкурсну програму. Тож Марина переконана: святкування пройде весело.

Також вона вже «дошукує» подарунки рідним. За сімейною традицією дарунки вони протягом десяти днів складають під ялинку. А от розгортають їх у сім’ї Лук’яненків не в новорічну ніч, а вже зранку, щоб продовжити свято.


Розповіла Марина і про «ВІККівське» святкування Нового року. Вже три роки тут існує традиція «Secret-Santa». Суть традиції полягає в тому, що за кілька тижнів до Нового року кожен з працівників «ВІККи» витягає з мішечка папірець з ім’ям одного зі своїх колег та шукає йому подарунок. Далі стає ще цікавіше: кожен намагається довідатися, що ж хоче його колега, та ще й так, щоб він про це не дізнався! Фінал акції відбудеться сьогодні, коли на «ВІККу» прийде Дід Мороз та вручить усім «таємничі» презенти.

Фото – зі сторінки Марини Лук’яненко в соціальній мережі «Фейсбук»

НОВОРІЧНІ КАНІКУЛИ – святкова рубрика «Прочерку», у якій ми звертаємося до відомих, цікавих чи колоритних черкащан з проханням розповісти про те, як вони зустрічатимуть Новий рік, які традиції святкування в їхніх родинах та чого вони чекають від 2013-ого року.

реклама

Коментарі  

 
+3 #1 Саша 29.12.2012 21:28
Вторая фотография очень хорошо показывает эту звездунью, т.к. надменная, корыстная и неискренняя.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100