реклама
Sucurity Police

реклама

Для депутатки Черкаської обласної ради Любові Майбороди головне свято вже настало – дві її доньки приїхали з-за кордону святкувати вдома Новий рік. Востаннє з донечками вона бачилася аж півроку тому. Антоніна працює у Німеччині, а Євгенія – в Польщі.

– На новорічні свята ми плануємо поменше їсти та побільше рухатися. Хочемо сходити у басейн, у сауну. Будемо відпочивати спортивно! – розповідає Любов Володимирівна.

Любов Майборода з чоловіком (справа). Фото з соцмережі Фейсбук

Любов Майборода з чоловіком (справа). Фото з соцмережі Фейсбук


На Різдво депутатка разом з сім’єю хоче поїхати в Донецьку область, де живе її тітка.

– Дуже хотілося б її побачити, але не знаю, чи це вдасться, адже у доньок багато планів. Хочуть встигнути з усіма побачитися, – пояснює Любов Майборода.

Вже сімейною традицією стала їхня щорічна поїздка під час «новорічних канікул» на дачу у село Нечаївка.

– Там у нас вже стоїть ялинка, збудований старенький будиночок. Ми його протопимо та зробимо шашлики, – з захопленням розповідає депутатка.

А от щодо подарунків, то Любов Володимирівна зізнається: доньки заробляють за кордоном більше, ніж їхні батьки, тому й дарунки привозять частіше.

– Моя донька Антоніна, яка працює у Німеччині, заробляє за місяць стільки, скільки я за рік. Тому так виходить, що не ми їм щось даруємо найчастіше, а вони нам привозять. Але все одно придумаємо для них щось цікаве, – каже Любов Майборода.

НОВОРІЧНІ КАНІКУЛИ – святкова рубрика «Прочерку», у якій ми звертаємося до відомих, цікавих чи колоритних черкащан з проханням розповісти про те, як вони зустрічатимуть Новий рік, які традиції святкування в їхніх родинах та чого вони чекають від 2013-ого року.

реклама

Коментарі  

 
+3 #1 Вай Файдорович 31.12.2012 13:31
В жизни Любови Владимировны было две рискованых авантюры: демонтаж памятника Ленину и вброс в сеть этого фото.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100