реклама

реклама

Уперше за останні 15 років ведуча радіо «101 Далматин» Ольга Касьянова не працювала на новорічні свята. З народженням сина Андрійка, якому нещодавно виповнилося 3 місяці, Ольга зрозуміла, Новий рік – це сімейне свято.


– Пропозицій було дуже багато. Мій чоловік працював у ресторані «Cosa Nostra». Але я вирішила для себе, що хочу цієї ночі бути вдома з дітками, – сказала у коментарі «Прочерку» щаслива мама Ольга Касьянова.

На Новий рік до неї у гості прийшли п’ятеро племінників, мама та сестра.

Для старшого сина, п’ятирічного Олексія вона купила костюм пірата, а для Андрійка вирішила придбати новорічну шапочку.

– Олексій у листі, який адресував Дідові Морозу, написав «Я хочу мега-конструктор «Ніндзя». Також у переліку були дві книжки: про тварин та про космос, – розповіла радіоведуча.


Різдво Ольга Касьянова також святкуватиме вдома разом зі своїми хресниками. Для своїх гостей вона обіцяє приготувати аж 10 літрів куті, яку дуже любить її сім’я.

Фото Ольги Касьянової зі сторінки в соціальній мережі «ВКонтакті»

НОВОРІЧНІ КАНІКУЛИ – святкова рубрика «Прочерку», у якій ми звертаємося до відомих, цікавих чи колоритних черкащан з проханням розповісти про те, як вони зустрічатимуть Новий рік, які традиції святкування в їхніх родинах та чого вони чекають від 2013-ого року.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100