реклама

реклама

 Член політради об’єднаної партії «Батьківщина» Максим Поляков та уманський правозахисник Богдан Хмельницький як учасники «врадіївської ходи» приїхали до Фастова на запрошення місцевих жителів, які постраждали від свавілля правоохоронців.


– Під відділом міліції зібрались більше 250 людей і їхня кількість постійно зростає! – передає «Прочерку» з місця події Максим Поляков. – Ми зібрали вже 93 заяви зі скаргами на органи влади.

За словами Максима Анатолійовича, упродовж усіх вихідних телефонували люди з багатьох міст України з проханням продовжити боротьбу проти міліцейського свавілля. Тому вони з Богданом Хмельницьким ініціювали створення Всеукраїнського громадського руху «Повстання справедливості».


– У всіх містах долучаються небайдужі, жертви, постраждалі від органів влади. Десятки людей в Фастові вже готові працювати й підтримують «врадіївський Рух». Я думаю, що найближчим часом розпочнемо таку роботу по всій країні та будемо захищати інтереси постраждалих людей! Приклад героїв Врадіївки охопив всю країну! Громада повинна контролювати міліцію та забезпечувати інформаційну відкритість. Міліція має бути народною! – переконує «батьківщинівець».

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100