реклама
Sucurity Police

реклама

Скарг від черкащан щодо прибирання прибудинкових територій від снігу до міськради не надходило. Про це на сьогоднішній прес-конференції заявив заступник міського голови Черкас Руслан Сотуленко.

Також на прес-конференції звітували і директори СУБів та КП «ЧЕЛУАШ».

Зокрема, головний інженер КП «ЧЕЛУАШ» Кирило Шморгун сказав, що робота в районах міста не зупиняється з 6 січня, змінюються тільки водії на транспорті.

А директор КП «Соснівська СУБ» Роман Моторний зазначив, що всі 540 будинків, які є на балансі СУБ, розчищені і скарг також немає.

- Всі 100% будинків були вичищені. Всі святкові вихідні дні, коли люди відпочивати, святкували, ми працювали, - сказав Моторний.

Директор «Придніпровської СУБ» Сергій Танюк сказав, що роботі інколи заважають і самі черкащани.

- Єдина проблема, з якою ми стикались під час роботи – це нерозуміння людей, котрі залишали свій транспорт на заїздах. Важка техніка не може проїхати у таких випадках. Ми вдячні людям, які проявили ініціативу і самі розчищають біля своїх під’їздів. Дуже важкі умови, але стараємось, щоб район був чистий, - наголосив Танюк.

Нагадаємо, заступник міського голови Черкас Руслан Сотуленко сказав, що оцінює роботу з розчищення снігу на «четвірочку».

реклама

Коментарі  

 
+3 #2 Kaban 11.01.2017 00:09
Чешуть і самі себе переконують! Прям, як всі курівники держави. Одна школа?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+18 #1 Сасєді 10.01.2017 15:45
Нехай заступник міського голови Черкас Руслан Сотуленко не смішить людей. Кому жалітись? Вони підіймають взагалі слухавку "гарячої лінії"? Можливо біля їхнього будинку і розчищено! Нехай проїдуть по дворам по Чорновола і подивляться де розчищено!!! Тільким й вміють, що базікати!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100