реклама
Sucurity Police

реклама

О 19.50 черкаські енергетики відновили електропостачання підстанції напругою 110/35/6 кВ «Сокирно», відключення лінії якої призвело до зупинки роботи насосної станції КП «Черкасиводоканал». Відтепер у комунальників є можливості для подачі води в оселі жителів Черкас.

Пориви електромереж вдалося ліквідувати завдяки злагодженій та професійній роботі працівників ПАТ «Черкасиобленерго» та управління ДСНС. Фахівці останнього надали потужну технічну підтримку енергетикам.

Нагадаємо, для цих робіт задіяли 6 бригад, 6 одиниць техніки, більше 20-ти спеціалістів енергетичного підприємства. Оскільки лінія проходить через ліс, дістатися до ділянки пошкодження було складно.

Надалі, обіцяють на підприємстві, намагатимуться так само оперативно ліквідовувати пориви, аби місто не опинилося у полоні негоди, інформують в Черкасиобленерго.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-1 #3 Артур 19.01.2018 11:31
Так гарно попрацювали, що аж бігом відрапортували в Київ, що все полагоджено.... Тільки води й досі НЕМАЄ!!!!!!!!!! !!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 Ольга 19.01.2018 07:21
Молодці! Велике спасибі за вашу роботу! Щиро дякуємо!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 язон 18.01.2018 23:34
Слід подякувати електрикам, які в негоду серед лісу оперативно полагодили лінію. Але чи не продовжать там вночі падати сосни?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100