реклама

реклама

У Золотоноші не просто снігопад, а стихійне лихо. Це офіційно. Про це щойно повідомив керівник управління житлово-комунального господарства Олександр Флоренко, інформує «Золотоноша.ck.ua».

snigopad

Станом на ранок на ліквідацію негоди направлено всю наявну в комунальників техніку. Допомагають рятувати містян із снігового полону трактори всіх промислових підприємств міста, а також важка техніка деяких сільськогосподарських підприємств району.

Спеціалісти УЖКГ з учорашнього ранку не залишали свої робочі місця. Безпосередньо на дорогах координують роботу техніки, яка теж працює цілодобово.

– За день таку масу опадів не прибрати. Від громади просимо набратися терпіння. Місту ж знадобиться будь-яка допомога, але тільки не поливання брудом в соціальних мережах тих людей, які працюють до зносу, – наголосив Флоренко.

Як відомо, після потужних опадів (декадна норма) вчора вночі деякі вулиці лишились без світла. У першу чергу енергетики відновлювали живлення дитячих садочків та амбулаторій Центру первинної медико-санітарної допомоги. Зникла електроенергія і на основному водогоні, проте неабияка оперативність електриків позбавила містян від проблем із водопостачанням.

реклама

Коментарі  

 
+1 #3 Уманский Еврей 20.01.2018 23:12
Ну а что вы хотели? Выпало от 40 до 50 см снега. Это очень много по всем меркам. Такой снег парализует не только Умань Черкассы, но и другие страны.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #2 Ольга 19.01.2018 11:02
Тримайтеся!! Велика вдячність тим, хто бореться з наслідками негоди!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #1 ХХХ. 19.01.2018 10:52
Стихійне лихо у Золотоноші? Та воно всюди, особливо в Черкасах. Тут два лиха. Одне непогода , а друге мєр Міста.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100