реклама

реклама

В управлінні ДСНС у цілодобовому режимі продовжує працювати спеціальний штаб, який у тісній взаємодії із місцевими органами влади, іншими оперативними службами області здійснює моніторінг оперативної ситуації.

1

Про це інформує прес-служба управління ДСНС України в Черкаській області.

Станом на 6 годину ранку, внаслідок ускладненя погодних умов, снігопади та ожеледь на автодорогах області зупинилися і не могли продовжити рух 21 автомобіль.

Найбільш складна ситуація склалася на автодорогах в Уманському районі де вночі коло села Доброводи через ускладнення дорожнього руху зупинилися, - 18 вантажних автомобілів, а також коло села Гереженівка, де у сніговий полон потрапили 5 вантажних автомобілів та біля міста Звенигородка, де не могли продовжити рух 6 вантажних автомобілів.

Ускладнення руху також зафіксоване у Корсунь-Шевченківському районі, де в районі села Кошмак, зупинився один вантажний автомобіль, у Городищенському районі, поряд із селом Орловець де зупинилися 2 вантажних автомобілі.

Проблеми на автодорогах зафіксовані також коло села Пляківка в Кам’янському районі, де зупинився 1 вантажний автомобіль.

Заходами що вживаються аварійними та оперативними службами на 10 годину ранку вдалось значно зменшити кількість автомобілів, що знаходилися у заторах. Зокрема ліквідовано ускладнення руху у Городищенському, Корсунь-Шевченківському, Кам’янському районах, а також у місті Сміла, та коло села Доброводи в Уманському районі.

Тривають роботи на автодорозі коло села Гереженівка в Уманському районі, де технікою облавтодору та районних експлуатаційних дільниць вже звільнено 15 автомобілів, залишається 5-ть.

Для регулювання дорожнього руху та очищення доріг залучено техніку і працівників Національної поліції та Служби автомобільних доріг. Проїзд всіма автошляхами області забезпечено.

Станом на 13:30 ускладнення руху на автошляхах ліквідовані.

2

5

реклама

Коментарі  

 
+6 #2 Всі в САД 01.12.2018 19:06
Швидше сніг поприбирайте з доріг - бо Вельбівець казав, що буде їх на тижні асфальтувать)))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Перехожий 01.12.2018 18:53
Зима пришла внезапно как всегда 1-го декабря. А взагалі- МНС (ДСНС) придумали для того щоб дороги не чистити.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100