реклама

реклама

Оперативну ситуацію щодо нинішнього стану доріг державного й місцевого значення озвучили сьогодні під час штабу з координації дій відповідних служб на автомобільних дорогах в разі погіршення погодних умов, що відбувся в ОДА.
cc369db8ba92ba198d1cd9d03e62ad10

Тут під керівництвом заступника голови облдержадміністрації Костянтина Омаргалієва за участі представників служб та організацій скоординовували подальші дії, аби уникнути впродовж наступної доби при прогнозованому синоптиками наступному циклоні критичних ситуацій на автошляхах Черкащини.

Як зазначив керівник обласного гідрометцентру Віталій Постригань, сьогодні вже після обіду надійде до області теплий атмосферний фронт із заходу. Він принесе помірні опади у вигляді мокрого снігу кількістю 10-15 см, штормовий вітер – 15-20 м/с, що провокуватиме снігові перемети. Вночі прогнозують сніг, однак вже меншої інтенсивності. 28 ж грудня істотних опадів не очікують, а нульова температура сприятиме поступовому таненню снігу.

DSC0895

Костянтин Сапартаєвич в ході засідання доручив представникам відповідних служб, зокрема Нацполіції, проконтролювати ситуацію з рухом великовагового транспорту в межі області. Він нагадав, що задля швидшого очищення доріг та недопущення накопичення транспорту в заторах з 00.00 26 грудня введено обмеження руху великовагового та громадського транспорту на дорогах державного значення Н-08 (Бориспіль – Дніпро – Запоріжжя (через м. Кременчук) – Маріуполь) та Н-01 (Київ – Знам’янка).

– Нині наше головне завдання – забезпечити проїзд техніки для якісного та швидкого розчищення доріг в межах області. Потому великоваговики зможуть рухатись. Доти ж мають чекати, аби не створити колапсу, – зауважив заступник голови.

DSC0901

Костянтин Сапартаєвич також наголосив на необхідності залучення до робіт якомога більшої кількості важкої техніки, особливо в найбільш постраждалих від учорашньої стихії районах, зокрема на Чорнобаївщині, Золотоніщині, Чигиринщині. За дорученням заступника голови, сьогодні там мають бути проведені оперативні штаби.

Присутні на засіданні представники обласних служб поінформували про мобілізацію задіяної техніки та персоналу на автошляхах, рятувальні роботи, зокрема й районних служб Обленерго щодо відновлення пошкоджених ліній електропередач та ін.

Про це повідомляє прес-служба ОДА.

реклама

Коментарі  

 
0 #3 черкащанин 27.12.2018 15:49
Ну дороги-то дороги.А чому в місті стало немодним чистити тротуари доріжеи у мікрорайонах? Може має бути вказівка Бондарену що взимку випадає так званий "СНІГ"
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #2 Дмитро 26.12.2018 17:05
Омаргалієв же "спортсмен", і "рішала по земельни питанням", що він там зібрався координувати? Краще нехай не заважае МЧС-никам нормально працювати..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #1 Працювать збираєтеся? 26.12.2018 16:35
Про заметіль 25 грудня попереджали за три дні до неї!!!
Де були весь цей час голова ОДА Вельбівець і його "штабісти"? Які можуть бути вихідні у чиновників на фоні такої стихії? Чому працювали тільки МНСники?!
Хоча, що це я! Всі чинушки були ж зайняті дерибаном посад голів і депутатів ОТГ. :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100