реклама

реклама

«За останні кілька днів зустрів десятки дискусій про те, що комунальна техніка їздить з піднятими відвалами і списує дизаливо, не виконуючи роботу.

На фото реальний приклад нашого звіту, що подається в КП ЧЕЛУАШ на оплату. В ньому присутній "загальний" пробіг техніки, та "робочий". В даному випадку це розчищення від снігу. Оплата здійснюється саме за роботу, а не холостий пробіг.

FB_IMG_1546097373432

FB_IMG_1546097377157

Ми витрачаємо власні кошти на те, що б фахівці незалежного підприємства слідкували за  тим, що б GPS  трекери працювали корректно, а в механізаторів не було можливості впливу на систему. Датчик опущеного відвалу вмикається автоматично, і вплинути на нього не можливо.

Ми контролюємо, що б кошти громади використовувались прозоро, і тому трактористи опускають відвал тільки виконуючи поставлене завдання, а не на шляху до нього.

Наприклад, в пості  Ruslan Smovzyuk вказує "Черкащане, может кто-нибудь мне подскажет почему вчера по дорогам ездили тракторы с поднятыми ковшами?...

P.S. Видео снял вчера вечером, а фото сделаны сегодня в обед. На фото и видео одна и та же улица Черновола."

Насправді на цій ділянці Чорновола утворився накат зі снігу. Трактором його не зчистити. Їхати по ній з опущеним відвалом - це просто завищувати вартість робіт для міста, виконуючи роботу, яка не дає результату. За холостий пробіг нам не платять. Вночі цю вулицю обробили сіллю та реагентом. І бачите результат - сніг став "кашою". Сьогодні вночі її зчистять і буде гарна дорога», - пише в «Фейсбуці» підприємець Андрій Бортник.

реклама

Коментарі  

 
+19 #4 Сидоров. 29.12.2018 21:08
Гарно розказує. Дійсно центральні вулиці типу Жовтнева, Ільїна,Шевченка розчищені непогано.Це ж невелика частина Міста. Але ж попробуй звернути десь на другі вулиці.Часу уже пройшло багато від снігопаду. Проклянеш і бортнара і всю владу Міста.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+20 #3 Гроші 29.12.2018 20:59
Тротуари на масивах колись почнуть чистити чи й далі чекатимуть до весни, бо треба економити кошти громади?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+18 #2 Дональд Трамп 29.12.2018 19:59
Где-то на правду похоже,но верится с трудом,помогла сама природа-просто пошел мокрый снег и все подтаяло,бортни к готовится уже в теплые края за наши деньги.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+20 #1 Надія. 29.12.2018 19:08
Досягти бажаного результату можливо лише за умови оплати підрядчику за очищену вулицю. Плата за кілометри, повна профанація та дерибан бюджетних коштів.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100