реклама

реклама

Кандидат від Об’єднаної опозиції «Батьківщина», депутат Черкаської обласної ради Анатолій Бондаренко написав звернення до керівництва обласного управління СБУ з проханням розібратися у появі газети з дискредитуючою інформацією проти нього.

У газеті «Селянські вісті з Черкащини», яку поширювали на території Лисянки й Жашкова (на території округу, від якого й балотуватиметься Бондаренко), на цілий розворот надруковано матеріал «Від рекетира до нардепа. Темні сторінки біографії Анатолія Бондаренка».

Як повідомила учора на прес-конференції прес-секретар Об’єднаної опозиції Тетяна Воронцова, в газеті відсутні вказівки про засновників, адресу редакції, неправильно вказано свідоцтво. Тобто, з усього видно, що видання сумнівне.

Як ідеться у зверненні Бондаренка, наклад газети становить 30 тис. примірників. Поширювали її невідомі особи на автомобілі «Деу-ланос». Опозиціонери повідомили, що вони з’ясували, кому належить цей автомобіль. Вбачають причетність до цього опонента Бондаренка – іншого кандидата до ВР від цього ж округу Валентина Нечипоренка.

Поки що відповіді з правоохоронних органів щодо свого запиту Бондаренко не отримав.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #14 Гость13 20.08.2012 16:34
Вы уточняйте, что лидер он только по черному пиару и подкупу, ну и по количеству средств влитому в округ. А насчет газеты... ну как можно верить этому листку, написанному убого и явно "на коленке".Шито белыми нитками.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-5 #13 Антонюк Звенигородка 05.08.2012 10:41
Лідером по нашому округу безперечно є Валентин Ничипоренко.Я його особисто не знаю,але на минулих вихідних був на святкуванні дня народження товариша.За столом було чоловік до 40.І майже всі сказали,що будуть голосувати за Нечипоренка,бо він вже багато що зробив для нашого міста і гадаю,що і в майбутньому буде щось робити.А ми за нього проголосуємо.А яка користь нашому місту від Бондаренка та іншої шушвалі ???Тільки щось ВКРАСТИ ???Чули,що Лисянку він вже розікрав.Тепер хоче й до Звенигородки добратися ???
Стригун якийсь журналюга.Що допоможе нашому місту ? Журналюги всі продажні ...........
Ще якийсь Фурман.А тут щось ж....м пахне.А ж..... за всю історію України тільки гнобили наш Український народ.
Немає в них шансів проти Ничипоренка.Дивіться правді в очі.Якщо людина багата і щось робить для інших людей,займаєтьс я благодійністю,т о ми обовязково маємо казати що він ПАДЛО-ОЛІГАРХ.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #12 Ніна 01.08.2012 18:01
Кожного можна облити брудом при великому бажанні. Опозиція-єдина сила, яка здатна боротися проти регіоналів.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #11 Ксюшка 01.08.2012 17:56
заметила, что жалуются на комментарии только противники оппозиции! на сколько дешево вы стоите, интересно?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #10 Марія 01.08.2012 16:36
Голосувати потрібно тільки за опопзицію. Дякувати Богу, вона зуміла об"єднатися і піти проти цієї біло-синьої чуми.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #9 Ксюшка 01.08.2012 16:22
нет ребята, ну если человека так активно поливают грязью, то, как правило, он что-то может сделать и, я думаю, стоит повнимательней к нему присмотреться!! !!!!!!!!!!!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #8 за опозицію 01.08.2012 13:18
Буду голосувати за БЮТ але бондаренко? гнати його пора, такі люди компроментують.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #7 підприємець 01.08.2012 13:15
Цитую Кто есть кто?:
"Выбросили Ющенко - вождя оранжевой революции, ноги об него вытерли, предали. Дальше - полевые командиры Майдана: Стецькива выбросили из списка, Филенко выбросили из списка. Гудыма, которого общественная организация "Честно" признала самым честным из парламентариев, выбросили из списка. Терехина, бывшего министра, выбросили из списка. Дония - это уникальный, интеллигентный человек, молодой политик, выбросили из списка. Катеринчука, Кармазина выбросили из списка. Дочь Тимошенко даже не взяли в список. Все идейные люди не прошли в список"
Терехин, цей політик був перший який хотів ввести касові апарати на базари в торгові палатки (іді отизм), потім після нього це хотів зробити Бродський, їм обом місце на політичній свалці.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #6 Марго 01.08.2012 13:11
Те,кто делал газету не сомневаются , что Бондаренко станет нардепом. Более того, они вселяют эту надежду в окружающих своим заголовком. О Бондаренко нардепе в заголовке утверждается как о непреложном факте. Иначе было бы написано " до КАНДИДАТА в нардепы". Где готовят таких грамотеев, заказать бы остальным конкурентам на округа!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #5 Vesna 01.08.2012 13:01
Цитую Василь:
Жашківський Конюх колись казав, що він самий чесний? От мав би совість той Бондаренко і зняв би свою кандидадуру, все одно ж очевидно, що не ПРойде. Дав би шанс комусь іншому


Василь, ви, мабуть, екстрасенс. Виборча кампанія щойно почалась, а вам вже очевидні неймовірні речі.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100