реклама

реклама

Мажоритарний округ №198 з центром у Смілі, схоже, втрачає одного кандидата. Адже враховуючи, що екс-нардеп, депутат Черкаської обласної ради від Партії регіонів, голова постійної комісії з питань праці та соціального захисту населення Наталія Горбенко потрапила до виборчого списку Партії регіонів (хай і під не зовсім прохідним номером 145), проте по мажоритарці вона тепер не йтиме.

Адже згідно роз’яснення Конституційного Суду, паралельне кандидування є неконституційним.


– Щодо інформації про висунення мене від Партії регіонів у загальнодержавному окрузі та номеру в списку, то на сьогодні триває реєстрація кандидатів у Центральній виборчій комісії. Вважаю за краще прокоментувати мою участь у виборах народних депутатів України після реєстрації. І забобони тут ні до чого, є Закон України, – повідомила у коментарі «Прочерку» Наталія Горбенко.

Нагадаємо, що депутатом обласної ради Наталія Горбенко стала саме від Смілянського округу. За очікуваннями експертів, саме в окрузі №198 вона і повинна була боротися за крісло в парламенті.

Нагадаємо, що свій намір балотуватися до ВРУ від цього округу Наталія Горбенко озвучувала у коментарі «Прочерку», коли наше видання готувало серію публікацій з оглядом кожного округу.

Тоді Наталія Арсентіївна говорила: «Я на своєму окрузі працюю і сили в мене є, щоб брати активну участь у виборах. Але ж повинно бути і рішення партії!»

Рішенням партії вона потрапила в список. Однак запевняє, що увагу округу й надалі приділятиме.

– Незалежно від виборів народних депутатів України, які відбудуться 28 жовтня, я активно відстоюю позицію покращення життя смілян, продовжую виконувати передвиборну програму й опікуюся своїми виборцями. У Смілі постійно діють три мої громадські приймальні та працюють помічники, – запевнила Наталія Горбенко.

реклама

Коментарі  

 
+4 #3 Марія 02.08.2012 17:35
Політичному сміттю місце на політичному сміттєсховищі.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #2 Сірко 02.08.2012 15:58
А взагалі як керівник людина на своєму місці на відміну від деяких...начальників управлінь
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #1 Василь 02.08.2012 09:50
взвод нє замєтіл потєрі бойца... :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100