реклама

реклама

Леся Оробець у "депутатському" жилеті на Майдані

Леся Оробець у "депутатському" жилеті на Майдані

Про застосовання технології організованого проплаченого підвозу інформує на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук народний депутат від опозиції Леся Оробець.

«По мережі "За чесні вибори" автобусами підвозять підкуплених людей, списки яких тут же перевіряють десятники, - зазначає Леся Оробець. - Щойно на вул. Піонерська,10 спостерігачі Опори зловили таку десятницю».

Як інформує нардеп, під час складання акту міліцією вона намагалася порвати списки. При собі мала кілька паспортів, банківських карток.

Водночас громадянська мережа Опора повідомляє, що біля дільниці №710976 (194 округ), що у Палаці культури «Дружба народів», зафіксоване авто «Фольксваген» (номер СА0894АС), в якому сидить невідомий чоловік зі списками. В бус постійно заходять і виходять люди. Коли спостерігачі почали знімати, чоловік закутався, заховав списки і сидить в автобусі. Викликали міліцію.

«Поряд починають підходити молодики «спортивної зовнішності» і запитувати, «що вам тут треба», - йдеться у повідомленні Опори.

На запитання спостерігачів Опори, невідомі особи відповідають, що це лише списки розповсюдження товарів народного вжитку і до них ніяких претензій не має бути. Міліція склала протокол.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-3 #4 Ковпак 15.12.2013 15:18
а на фото - піймана шахрайка-десятниця? :-?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #3 запродамся дорого 15.12.2013 14:19
а где можно тарифы узнать? я и друзей приведу!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 незнайка 15.12.2013 13:35
Развлекалочка набирает обороты
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #1 Loki 15.12.2013 13:29
Черкассы гонят порожняк! ((
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100