реклама
Sucurity Police

реклама

243957 Масовий підкуп вплине на результати виборів по 194 виборчому округу. Втім він не був вирішальним у виборі черкасців. У цьому переконаний екс-мер Черкас, лідер «Партії вільних демократів» Сергій Одарич.

– Підкуп, безумовно, впливає на голосування. Є частина людей, яка бере гроші. Але при цьому дехто, беручи гроші, голосує по-іншому, а ще значна частина взагалі відмовляється від грошей. Я не думаю, що підкуп може бути вирішальним. Все одно це не буде так, як свого часу з Шуфричем, коли був тотальний підкуп. Думаю, кількість людей, які готові так продаватися, зменшилася. Особливо в умовах сьогоднішнього Майдану, загострення уваги до політичних питань, думаю, що багато людей відмовилися брати участь у підкупі саме через політичну активність останніх тижнів, – зазначає в коментарі «Прочерку» Сергій Одарич.

Сам же він слідкує за подіями в Черкасах, перебуваючи в Києві, завдяки ЗМІ.

– Мій округ не входить до п’ятірки «проблемних». Ми обрали ще минулого року депутатом Віктора Чумака (ВО № 214 з центром у Києві), – пояснює він.

Водночас Сергій Олегович прогнозує, що спокійним підрахунок голосів на Черкащині не буде.

– Яким би не був результат, незалежно від того, хто виграє, хтось буде оскаржувати результати виборів. Навіть зараз ми уже бачимо, як обидва штаби закатують істерики, звинувачуючи одне одного в якихось фальсифікаціях, підкупах тощо, – пояснює Сергій Одарич. – Крім того, можуть бути фальсифікації. По-перше, сам принцип формування комісії: «професійні» члени комісій ходять з округа в округ, переходячи з однієї невідомої партії до іншої, перетасовка членів комісії, яка тривала навіть вчора. Можуть бути фальсифікації шляхом перекладання бюлетенів, «каруселі», переписування протоколів після завершення голосування…

Також лідер «Партії вільних демократів» не виключає, що на черкаських округах знову не встановлять результати виборів.

– Знаючи Черкаси, нашого губернатора, якщо результат буде таким, що задовольняє владу, результати буде встановлено, якщо на користь того, хто не задовольняє владу, то можуть і не встановити.

реклама

Коментарі  

 
+6 #2 федор принципиальный 16.12.2013 09:13
Технология подкупа черкащан знакома одару,так как он сам ск....л голоса за 100 грню за голос.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 Дід Трохим 16.12.2013 08:12
Алєгіч, ви зрпогнозували, як у воду булькнули. Вже нічого не буде. Поплавок - депутат, что і требовалось доказать. Можемо поздравити один одного з пандемією і...тизму.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100