реклама

реклама

Кандидат у народні депутати на повторних виборах у 194-му окрузі Олександр Тарашевський (як він сам себе називає «Сан Санич Тарашевський», – ред.), який, за попередніми результатами ЦВК, фінішує на третьому місці з кінця, вітає свого головного опонента Михайла Поплавського з перемогою. Текст привітання 23-річний безробітний кандидат із Севастополя опублікував на своєму сайті.

«Сподіваюся, він виконає усі свої обіцянки та дотримає слова, даного виборцям», – переконаний «Сан Санич». – «І якщо зараз у парламенті є місце для бійок, то з появою там Михайла Михайловича буде місце і для щирої української пісні. Удачі Вам та успіхів у нелегкій праці народним депутатом! Я, у свою чергу, дякую всім тим, хто підтримав мене на цих виборах. Я не засмучуюся з приводу того, що не отримав перемогу».

Причиною такого піднесеного настрою аутсайдера виборів у Черкасах, очевидно, є те, що головним своїм козиром він називає молодість.

«І в мене ще буде можливість зробити Черкаси кращими. А зараз доручаю цю почесну місію Михайлу Михайловичу Поплавському – співочому ректору та майбутньому народному депутату!» – «із повагою» передав повноваження Михайлу Михайловичу кандидат у народні депутати Сан Санич Тарашевський.

За 23-річного безробітного із Севастополя Олександра Тарашевського, зважаючи на 97,59% опрацьованих ЦВК протоколів, на повторних виборах 15 грудня свій голос віддали 118 виборців, тобто 0,17%. У той же час самовисуванець Михайло Поплавський лідирує з результатом 53,62%.

Нагадаємо, що Олександр Тарашевський є сином колишнього очільника Київської райради в місті Полтава Олександра Казимировича Тарашевського. Тарашевського-старшого називають одним із спонсорів виборчої кампанії нинішнього мера Полтави Олександра Мамая.

реклама

Коментарі  

 
+2 #3 будячок 16.12.2013 16:17
Цитую 333:
118 избирателей - это не мало. Как он это сделал? И вообще, кто это?

хто-хто...мамай на його голову :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #2 333 16.12.2013 15:37
118 избирателей - это не мало. Как он это сделал? И вообще, кто это?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 незнайка 16.12.2013 15:07
Только родня захотела своего народным избранником?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100