реклама

реклама

У Черкасах з 8 ранку розпочалося голосування по місцевих виборах. Зокрема, черкащани отримуватимуть три бюлетені: з виборів до обласної ради, до міської ради, та міського голови (для прикладу, жителі села отримуватимуть чотири бюлетені – з виборів до обласної ради, районної ради, сільської ради та сільського голови).


Практично всі дільниця міста встигли вчасно відкритися, проте на деяких були затримки (наприклад, ДВК №711040), через те, що вчора запізно почали розвозити бюлетені.

Дільниця № 711087, що у школі №2, відкрилася вчасно. Про це «Прочерку» розповідає голова ДВК Лідія Вороная, зазначивши, що дільниця усім забезпечена, зокрема, канцтоварами, телефоном, усім необхідним. Також за день до голосування дільницю проінспектували міжнародні спостерігачі, яким «все сподобалося».

– Щодо бюлетенів, то вони нам прийшли невчасно. Ми їх отримали майже в 4 ранку, хоч по закону ми їх мали отримати не пізніше як вчора. Тож недоспали, але відкрилися вчасно. Через переведення годинника на зимовий час були виборці, що прийшли на годину раніше. Ми перед ними по вибачалися, щоб вони ще годину чекали, – розповіла Лідія Гаврилівна.

Голова ДВК зізнається, що бере участь в організації виборів ще з 1987 року. Зазначає, що нині виборці стали свідомішими, тож сподівається на високу явку.

Досить сумлінними і свідомими виявилися і спостерігачі від партій. Просто при журналістові виборець вкинув в урну 6 бюлетенів. Схвильовані спостерігачі побігли навздогін, та, як виловилося, тривога була марно. Просто виборець вкинув свої бюлетені разом з бюлетенями дружини, яка першою направилася до виходу.

Голова Черкаської РДА Костянтин Омаргалієв саме прийшов на дільницю проголосувати разом з мамою

Голова Черкаської РДА Костянтин Омаргалієв саме прийшов на дільницю проголосувати разом з мамою


реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100