реклама

реклама

У команді лідера мерських перегонів у Смілі – Олексія Цибка – незадоволені низькою явкою виборців, проте задоволені результатом.

Про це в коментарі «Прочерку» повідомив керівник виборчого штабу Цибка Олег Черненко.

– Відрив від найближчого кандидата у 2,2 рази. Зрозуміло, що ще не отримали мандат міського голови, та за день-два сподіваємося, що це завершиться. Щодо співпраці з політсилами, то плануємо об’єднати всіх, хто зацікавлений в розвитку міста, щоб підняти Смілу з руїн та впровадити активні реформи, – зазначив Олег Черненко.

Щодо Цибка, то він смілянин, колишній бізнесмен і АТОвець. Свого часу вивчився на педагога і юриста. Очолював федерацію регбі України.

– Місто занедбане і занехаяне. І в програмі нашого кандидата був пункт про створення близько 7 тисяч робочих місць, тож налагоджуватимемо контакти з керівництвом ще діючих заводів, щоб розвивати їх. А закриті заводи намагатимемося реанімувати. Щодо партій, то нашого кандидата підтримували «Батьківщина», Партія ветеранів Афганістану, Народна партія, Патріот. Співпрацювали і з «Укропом». Сподіваємося на конструктивну співпрацю в міськраді в подальшому, – зазначив Олег Черненко.

реклама

Коментарі  

 
+5 #2 Смілянин 26.10.2015 17:39
Цибко як особистість якраз і імпонує. І його підготовка до виборів була технічно і технологічно доброю, що не можна сказати про інших. Особисте враження, що його відношення до виборців можна співвіднести з поняттям " більш-менш щиро". Великою протекцією для Олексія Цибка стала об'єктивна ситуація у місті з депутатським корпусом міської ради, виконкомом, в.о. міського голови та особливо рівнем тарифіф та ситуацією навколо "Енергоінвесту". Сміляни голосуванням чітко показали, що не вірять жодному з місцевих і місцевих-немісцевих політиків, І викинуть любого з мерського крісла, якщо не буде хоч якогось покращення.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #1 Смелянин 26.10.2015 14:12
Цыбко, как личность, не победил. Победили мощный финансовый ресурс и команда. Помогло ему и то, что предыдущая власть была никчемной и продажной. Поможет ли Цыбко оживиться умирающей Смеле покажет время.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100