реклама
Sucurity Police

реклама

Координатор виборчих програм громадянської мережі «Опора» у Черкаській області Захар Колісніченко на сьогоднішній прес-конференції розповів, чому виборці по всій Україні неактивно брали участь у нинішніх виборах.


Захар Колісніченко наголосив, що на деяких дільницях було зафіксовано чимало зіпсованих бюлетенів. Це, за словами координатора виборчих програм «Опори», сталось через «апатію виборців».

– Виборці, на жаль, досі не зрозуміли, що, які б там технології не були, все залежить від них. Я вважаю, партіям треба було активізовувати виборців. Бо вони досі не вірять в те, що вирішують щось на виборах, і при цьому помиляються. Є ще фактор того, що виборці не відчувають відповідальності за невідвідані вибори, – зазначив Захар Колісніченко.

Нагадаємо, в більшості регіонах України явка виборців не досягає навіть 50%. На Черкащині проголосувало 47%.

Наразі, говорять представники «Опори», відбувається прийом протоколів комісією. Міська комісія приймає бюлетені обласної ради. По районах прийом протоколів наближається до фінішу. До прикладу, Уманська міська комісія прийняла 30 із 55 дільниць. Загалом кричущих випадків під час прийому протоколів нема.

реклама

Коментарі  

 
0 #6 Член ТВК 28.10.2015 11:34
Польща за останнні 20 років майже щороку проводила вибори. Результат всі ми знаємо. А нам ліньки ...опу підняти з дивану. Те і матимемо!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #5 Армата 26.10.2015 23:13
на линейках в городе школьников около 10% населения города, улицы цветут детьми, вчера небыло и трети от этого количества, вот в Любаву явка была это видно 1200-1500 человек это муравейник, а нам впаривают что 100000 пришли на выборы ЛОЖЬ
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #4 Оверко 26.10.2015 16:27
Пояснює аппатією.Та задовбали вже своїми виборами! Голосуй не голосуй все одно получиш ...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #3 Эней 26.10.2015 14:29
До последнего дня у нас в Черкассах снимали с выборов партии и кандидатов - никак не могло уважаемое в....ё себе дорогу к власти расчистить. В первых рядах списков ведущих партий и среди их кандидатов в мэры - у...ники-р....висты, р...тиры 90-х. Второй эшелон - вчерашние регионалы, чиновники-казнокрады и их челядь. Утро началось с того, что на отдельные участки завезли бюллетени с других округов. В списках избирателей на одном из участков наблюдатели обнаружили потыщи мёртвых душ, на другом участке - обнаружили пропажу бюллетеней...Кто-то удивляется, что черкащане плюнули на этот цирк и голосовать не пошли?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #2 Злюка 26.10.2015 13:31
да надоел нормальным адекватным людям, не зомбированным телевизором это цирк, с таким законом о выборах да с такими кандидатами, как пауки в банке, ей Богу, противно все это....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+21 #1 йцукен 26.10.2015 13:15
Не бажання із г...на обирати г..но - це не апатія, а протест!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100