реклама
Sucurity Police

реклама

Жителі Золотоноші оцінили роботу, яка проводилася протягом п’яти років, а не останні півтора місяці, як у декого з претендентів на посаду мера. Так Золотоніський міський голова Віталій Войцехівський прокоментував «Прочерку» попередні дані про свою перемогу на місцевих виборах.


Нагадаємо, за цими даними Віталій Олександрович отримав 75,9% голосів виборців, а його основний опонент В’ячеслав Осадчий – 20,8%.

– Ніяка гречка, ніякий чорний піар не переконали золотонісців, що те, що зроблено за останні роки, нічого не варте, – сказав Віталій Войцехівський. – Крім того, мій опонент будував свою кампанію під гаслом, що влада, мовляв, «не така». От люди і оцінили, чи «така» влада насправді.

реклама

Коментарі  

 
-3 #3 Віктор Пилипенко 26.10.2020 14:29
Вітаю Віталія Олекчандровича з унікальним результатом! Я був упевненим у перемозі Віталія Олександровичаю Тим не менш проголосував за нього на дільниці у 6-й школі. Скільки себе пам'я таю на моїй вулицці Карпенка-Карого не було асвальту та освітленняю Воцехівський зробив. І не тільки нам, а усьому місту. А яку прекрасну площу нам подарував. А яку сімейну поліклініку "Журавлик" по Благовіщенській європейського взірця нам подарував. Віталій Олександрович справжній мер!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 ledi 26.10.2015 16:34
молодець !
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Масяня 26.10.2015 16:03
А почему не 100? Даешь 100! А еще лучше 105!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100