реклама

реклама

«Влада сьогодні вночі разом із черкаською обласною ТВК, в стилі регіоналів, в тупу сфальсифікувала волевиявлення людей. За протоколами, що я маю з районних ТВК, Опозиційний блок набирав 3,9 %, а сьогодні вночі вони «подолали» дивним чином 5%-ий бар'єр. Після сьогоднішньої ночі не проходять УКРОПівці Руслан Зоря, Андрій Сегеда і афганці», – повідомляє у «Фейсбуці» депутат Черкаської міськради від «Свободи» Андрій Куча.

Черкащани та кандидати в депутати прийшли в приймальню до голови Черкаської ОДА Юрія Ткаченка просити захистити волевиявлення виборців. Фото: Максим Шило, «Фейсбук».

Черкащани та кандидати в депутати прийшли в приймальню до голови Черкаської ОДА Юрія Ткаченка просити захистити волевиявлення виборців. Фото: Максим Шило, «Фейсбук».

 

«Опозиційному блоку намалювали 6 депутатів. Все інше від не пройдених дісталось Солідарності і вони тепер мають 24 депутати. В «Свободи» вкрали 1 депутата. Адміністрація ніпричому?» – дивується Андрій Куча.

Він публічно звернувся до голови Черкаської ОДА Юрія Ткаченка, його заступника Юрія Саса та очільника обласної міліції Владислава Пустовара відреагувати на озвучену інформацію.

Звернувся Андрій Куча також і до політичних опонентів, а зокрема радикалів Миколи Булатецького і Сергія Тищенка та до «батьківщинівця» Анатолія Бондаренка.

«Наша влада нічим не відрізняється від регіоналів, зараз розбираємося», – оперативно відреагував Анатолій Бондаренко.

«Інформація про можливість протягнення Оппоболоку до нас надходить давно. здебільшого у вигляді інформаційних вкидів із розрахунку «як відреагують? – реагує на заяву «свободівця» представник черкаського осередку КВУ Максим Михлик. – Ми реагуємо погано. Але ми чекаємо офіційних результатів і поки не реагуємо. Але можу сказати, що якщо ці дані підтвердяться в підсумковому протоколі, і факт фальсифікації підтвердять протоколи з мокрими печатками (сподіваюсь вони є у зацікавлених гравців). Тоді ми однозначно приєднуємось до захисту правдивих результатів і підключаємо всі наші канали, аж до загальноукраїнських і міжнародних інстанцій».

Разом з тим, видання "Інфоміст" повідомляє, що о 3:20 ранку 12 членів комісії (із 14-ти присутніх) проголосували за остаточний протокол.

Так найбільше голосів виборців у “Солідарності” (23,15%). До обласної ради ця політсила проведе 24 депутати. Наступними йдуть “ЧЕРКАЩАНИ” (16,08%) – 17 депутатів. У “Батьківщини” 12,34% і, відповідно, 13 депутатів. У Радикальної партії 10,18% і 10 депутатів. “Відродження” зі своїми 8,01% посідають 5 позицію і проводять 8 депутатів. Слідом за ними йде “Свобода” (6,28%) – 6 депутатів. Останньою політсилою, що подолала відповідний бар’єр, попри численні прогнози став не “УКРОП” (4,8%), а Опозиційний блок із 6,18% та 6 мандатами. На кого посилаються журналісти видання при підготовці інформації - не вказується...

Нагадаємо, що голова ОВК Микола Свергунов не раз відмовляв журналістам у отриманні інформації з комісії, хоч вибори є публічним процесом.

реклама

Коментарі  

 
+3 #23 мойша 04.11.2015 16:01
Цитую Продажні демократи:
Цитую Эней:
Вот на что власть рассчитывает, интересно, так тупо и нагло фальсифицируя результаты выборов?


Може Папа приказал дать результат?

а куда ж без него? скорее да чем нет
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #22 Воля 04.11.2015 14:35
Народ вже під ОДА збирається...(зі сторони скверу бачу).
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #21 Эней 04.11.2015 14:25
Цитую Саша:
Опоблок обьявил уже давно что они прошли 5% барьер так что н надо врать + к тому я за них голосовал и мои знакомые! Не надо пытаться Опоблок клеветать!

Протоколы ДВК с мокрыми печатями гопоблок показывал, как те ,кого они обокрали?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #20 Продажні демократи 04.11.2015 14:08
Цитую Эней:
Вот на что власть рассчитывает, интересно, так тупо и нагло фальсифицируя результаты выборов?


Може Папа приказал дать результат?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #19 гидко 04.11.2015 13:52
Народ, або ми зараз відстоїмо свій вибір, або замовкнемо назавжди.Куди іти?Де та хто збирається. В инеті є всі протоколи з підписами та мокрими печатками, ОБ не має і 4%.Де збиратись людям?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #18 Эней 04.11.2015 13:42
Вот на что власть рассчитывает, интересно, так тупо и нагло фальсифицируя результаты выборов? Революций не бывает там, где власть можно переизбрать. Но когда такие махинации начинаются - власть утрачивает легитимность и напрашивается на незаконное её свержение: поскольку сама растоптала Закон и утратила право к нему апеллировать. Уроки истории - не впрок?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #17 Продажні демократи 04.11.2015 13:31
З опоблоком понятно все. Їх голова собі голоси не міг не намалювать,а то чого б мав малювать БПП? а ось демократи показали себе у всій красі (ганьбі).
Коля булатецький борєц за правду - промовчав, геть на свій хутір коровам хвости крутить
А валька з черкащан - теж демократка липова, сама взяла участь у фальшуванні йди далі писать поезії про злягання
Ганьба!!!!! Яка гидота! Тьфу! Більше жодного голоса де..мократам!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #16 Авжеж 04.11.2015 13:15
Цитую Логічно:
президенту Порошенку і префекту Ткаченку набагато вигідніше допустити в облраду ОПОБЛОК, аніж УКРОП і більше свободівців. І ось чому:

1) ОПОБЛОК добре за це заплатить (ОВК, "ковалям", іншим)
2) його депутати навряд чи щось вирішуватимуть у Черкаській облраді
3) депутати ОПОБЛОКУ будуть такою собі "страшилкою" для невпевненого л..хторату "Солідарності" про можливість "повернення регіоналів до влади"
4) Менше справжніх опозиціонерів для Порошенка-Ткаченка від УКРОПу та Свободи
5) Дехто не розказуватиме, що УКРОП попроходив до тисяч рад різного рівня
6) УКРОП не матиме офіційної трибуни в обласній раді
7) Президентська партія влади матиме ще більше представництво в облраді (в т.ч., не виключено, що за рахунок депутатів ОПОБЛОКУ)

Чого ж у 2014-му Меля сам нікуди не вилазив і дітей своїх до школи з охороною возив? А в 2015-му з Ткаченком та Ковалем по засосах б*є і по ДВК ходить, насвистуючи...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #15 Україна 04.11.2015 13:07
Не будіть лихо, поки тихо. Досить знущатись з людей, досить гратись з нашим вибором!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #14 виборець 04.11.2015 12:39
Пропоную БПП не ламати комедію і вже об"єднатись з ОБ,ДОСИТЬ ГРАТИ В ДОБРОГО ТА ЗЛОГО ПОЛІЦАЯ! Бондаренко та Булатецький показали свою сутність, ГАНЬБА!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100