реклама

реклама

Понеділок 16 листопада в черкаських школах буде, як і належить, робочим – на відміну від багатьох шкіл Києва, де у зв’язку з недільними виборами в понеділок оголосили вихідний.

Нагадаємо, 15 листопада в Черкасах, як і в Києві, пройде другий тур виборів міського голови. В нашому обласному центрі за посаду змагатимуться чинний мер Сергій Одарич і представник «Батьківщини» Анатолій Бондаренко.

 – Скасовувати навчання в понеділок в черкаських школах не передбачається, – сказав у коментарі «Прочерку» начальник управління освіти департаменту освіти та гуманітарної політики міськради Євгеній Степко. – Принаймні, таких рекомендацій школам ми не давали. Мені телефонували деякі директори, висловлюючи занепокоєння тим, що після відвідання приміщення школи великою кількістю виборців може бути порушено санітарний режим закладу. Ми домовилися, що попросимо в понеділок прибиральниць прийти на роботу дещо раніше, щоб прибратися в коридорах, санвузлах тощо. Натомість їм дозволять цього дня й піти до дому також раніше.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100