реклама
Sucurity Police

реклама

21 грудня спостерігачі Громадянської мережі ОПОРА зафіксували агітаційні матеріали партії «Наш край», а також кандидатів на посаду Чигиринської об’єднаної територіальної громади Степана Буханця («Наш край») та Василя Мельника («Національний корпус») у приміщенні Чигиринської центральної районної лікарні.

22-12-2018_nash kray_2

Про це повідомляють в «Опорі».

Зокрема, на стінах лікарні були розміщені листівки партії «Наш край» з написами: «Майбутнє громади – у ваших руках! Прийдіть і підтримайте», «Ваша довіра – наш результат!» та Василя Мельника «Порядна влада – успішна громада».

Окрім того, листівки Степана Буханця та партії «Наш край» обписані провокаційними написами.

Зв’язатися з головним лікарем лікарні для того, щоб отримати коментар, не вдалося.

За повідомленням спостерігачів ОПОРИ, ввечері в суботу цих плакатів вже не було.

Нагадаємо, закон «Про місцеві вибори» забороняє розміщення агітаційних матеріалів у закладах комунальної власності.

Зокрема, згідно з п. 5 ч. 9 ст. 60 ЗУ «Про місцеві вибори» забороняється: розміщувати друковані передвиборні агітаційні матеріали, політичну рекламу та повідомлення про перебіг виборчого процесу на пам’ятках архітектури, на об’єктах культурної спадщини, на будинках і в приміщеннях органів державної влади, органів влади Автономної Республіки Крим, органів місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій державної та комунальної форми власності, а також у місцях, де вони перешкоджають безпеці дорожнього руху.

23 грудня на Черкащині вибори проходять у 27 громадах.

Нагадаємо, Громадянська мережа ОПОРА не проводить класичне довготермінове та короткотермінове спостереження за призначеними на 23 грудня першими місцевими та додатковими виборами в об’єднаних територіальних громадах на місцях. Втім місцеві вибори є важливими та оціночними в частині належної діяльності вищого органу адміністрування виборчого процесу.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100