реклама

реклама

Черкаська поліція розпочала розслідування щодо знищення білборда Олександра Вілкула по вулиці Дахнівська, 73. Невідомі особи спиляли рекламну конструкцію в обласному центрі вночі 8 лютого.

news_12-03-19_Cherkasy_bord_Vilkul

Відповідна інформація розміщена в Єдиному реєстрі судових рішень. Національна поліція розпочала досудове слідство 8 лютого, того ж дня відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 194 ККУ (Умисне знищення або пошкодження майна).

12 і 14 лютого суд надав дозвіл на призначення судово-трасологічних експертиз. Вони мають встановити, чи можливо ідентифікації слід знаряддя зламу та чи придатний для ідентифікації слід взуття на місці злочину.

28 лютого Соснівський райсуд Черкас задовольнив клопотання слідчого і своїми ухвалами надав доступ на отримання інформації про з’єднання абонентських номерів «Vodafone», «Lifecell» та «Київствар», що перебували в районі вчинення злочину. На думку правоохоронців, невідомі особи, які пошкодили білборд могли використовувати мобільний зв'язок.

Інформації щодо кримінальних провадженнях по інших пошкоджених об’єктах із політичною рекламою в Єдиному реєстрі судових рішень не вдалося виявити.

Нагадаємо, протягом лютого у Черкасах невідомі знищили щонайменше п’ять об’єктів зовнішньої реклами із зображеннями кандидатів Євгенія Мураєва, Олександра Вілкула та партій «Опозиційний блок» і «Наш край».

8 лютого «постраждали» сітілайт із символікою «Опозиційного блоку» в центрі міста (був підпалений), сітілайт із зображенням Євгенія Мураєва на перехресті бул. Шевченка та вулиці Іллєнка (розбитий), білборди із зображенням Олександра Вілкула в районі площі 700-ліття (порізаний) та на вулиці Дахнівській біля санаторію «Україна» (зрізаний)

20 лютого голова обласного осередку «Нацкорпусу» Дмитро Кухарчук у «Фейсбуці» оприлюднив відео, на якому зафіксовано, як невідомі вночі зрізають білборди із зображенням Євгенія Мураєва та із символікою партії «Наш край» й фото голови обласного осередку Анатолія Нужного.

На сесії Черкаської міської ради 14 лютого депутат Роман Шевченко повідомив про зрізаний білборд та звернувся до прокуратури й поліції із закликом відреагувати на порушення.

Громадянська мережа ОПОРА

реклама

Коментарі  

 
+4 #4 Не юродствуйте 15.03.2019 14:28
Хто це зробив - знає усе місто, а поліція косить під незнайок.
Цікавіше, хто це замовив - а це буде видно по тому, чий борд буде на місці спиляного.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #3 ??? 15.03.2019 11:57
Дуже дивно. Вілкул не є власником борда у Черкасах - він власник тільки папірця з агітацією, який на цьому борді був приліплений. Так той папірець цілим залишився.
А якщо поліцію дійсно цікавить знищене майно (борди) - то чому розслідування ведеться не по всіх бордах, які було повалено? Яке значення має, що на них намальовано було?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 СОЛДАТ 15.03.2019 11:01
Дуже цікаво - хто подав позов до поліціі щодо знищеного майна? Якщо власник білбордів, то було б непогано знати його прізвище. Чи позов подали вілкул з мураєвим?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Каркар 15.03.2019 08:55
Тю, теж мені, "невідомі". Всі знають, що це тітушкорпуса витівки.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100