реклама

реклама

Кандидатка в народні депутати України по 198 виборчому округу Людмила Супрун розробляє механізм, як позбавити Смілу боргового ярма. Про це вона повідомила на своїй сторінці у Фейсбуці.

супру

Напередодні Людмила Супрун провела перемовини в НАК «Нафтогаз Україна».

– На сьогодні обсяг боргу величезний: на кожного смілянина, навіть щойно народженого, припадає понад 3,5 тис. грн, – зауважує кандидатка в народні депутати України. – Вирватися з цього боргового ярма своїми силами сміляни не зможуть. Тут потрібна фахова, компетентна допомога. Саме цьому була присвячена моя розмова в НАК «Нафтогаз Україна». Це – структура, з якою я давно знайома. Свого часу я підготувала багато законопроектів для налагодження роботи компанії.

За словами Людмили Супрун, у результаті перемовин механізм допомоги смілянам знайдено. Кандидатка впевнена, що його вдасться швидко реалізувати.

– Подібні антикризові кейси для мене – не новий досвід, – розповідає Людмила Супрун. – Завдяки моєму втручанню ліквідована заборгованість Запорізької атомної станції перед містом Запоріжжя. Вирішити цю проблему не брався ніхто, адже за потужним енергетичним монополістом стояли інтереси олігархів. Завдяки ухваленню моєї спеціальної законодавчої ініціативи, від НАЕК «Енергоатом» до бюджету міста Запоріжжя, зокрема, повернуто 90 млн грн. Місто отримало необхідний ресурс для ремонту лікарень, житлового фонду та відновлення стадіону.

Нагадаємо, відомий український політик і державний діяч балотується до Верховної Ради України по 198 виборчому округу (м. Сміла, Смілянський р-н, м. Кам’янка, Кам’янський р-н, Черкаський р-н). Вона є самовисуваницею, водночас про свою підтримку Людмили Супрун уже заявили в партії «ВО «Батьківщина».

реклама

Коментарі  

 
+2 #3 Александр 03.07.2019 00:30
Чучало закрой долг со своего кармана, получи косточку в виде СПАСИБО, и заползай снова в нору крыса, чтобы тебя забыли как страшный сон. Не видать тебе должностей.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 ЮЗР 02.07.2019 16:36
Причём тут смеляны? СМЕЛАЭНЕРГОИНВЕ СТ бабло себе натырила и их надо трести 8) *****
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 Степанич 02.07.2019 15:19
Опачки, еще одно чудо "региональное" вылезло!
Да что ж происходит?
Пришестие антихриста? Все политические трупы вылазят!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100