реклама

реклама

Представники першої десятки виборчого списку партії «Слуга народу» Олександр Корнієнко та Анастасія Красносільська провели прес-конференцію в Черкасах. Найперше, очевидно, щоб звернутися до громадськості та попросити не експлуатувати бренд партії. Порушили також ряд інших питань: від ремонту доріг до реформ, однак у контексті місцевих питань та процесів, що відбуваються на мажоритарних округах, спікери виявилися не зовсім компетентними. Далі подаємо ряд цитат дослівно.

66531662_460855991377925_6211236598005104640_n

Олександр Корнієнко представив себе як керівник виборчого штабу партії, а пані Анастасію – як фахівця з напрямку антикорупційної політики.

– Опоненти використовують проти нас технологію клонів! У вашій області теж є ця технологія, на жаль. Щойно їхав, бачив об’єкт малої архітектурної форми, там був логотип «Зе команди». Там було якесь прізвище. Лисюк чи Лисак? – став пригадувати Олександр Корнієнко. - Це не є кандидат від нашої партії… Він є політичним шахраєм та аферистом.

Опісля він перелічив дійсно тих, хто йде від «Зе команди», щоб розуміти, «хто аферист, а хто чесна людина». Щодо, як каже Корнієнко, «аферистів», то в заяві до поліції вони вже повідомили про близько 50 випадків використання бренду партії по Україні.

– Ми вбачаємо в цьому порушення статті кримінального кодексу, я не пам’ятаю її номер, на жаль, яка стосується введення виборців в оману… Також ми знайшли 12 людей, які в автобіографії вказали, що є членами партії «Слуга народу». Ми пішли в суд, виграли суд, і ЦВК зобов’язало забрати цю інформацію з бюлетенів.

Анастасія Красносільська розповіла, що вона була лідером кампанії зі створення антикорупційного суду.

– Що це означає для Черкас? Коли ми під’їжджали, то були вражені відсутністю дороги. На дорогах треба перестати красти, а ті, хто краде, мають сісти в тюрму, – заявила Анастасія.

У черкаських журналістів до приїжджих був ряд питань. Зокрема, щодо того, чому кандидат від Смешка презентує команду Зеленського в Черкасах? Нагадаємо, нещодавно кандидат в народні депутати від партії «Сила і честь» Валерій Макеєв презентуватиме у місті кандидатів-мажоритарників від партії «Слуга народу».

– Я цю інформацію вперше чую, перевіримо обов’язково, – пообіцяв Олександр Корнієнко. – А щодо партійного будівництва і розбудови, то ми прийняли рішення ґрунтовно зайнятися цим після парламентської кампанії.

Журналісти ще раз уточнювали в київського гостя, як так могло статися, що в кандидатки від його політсили Любові Шпак, яка є ректором Східноєвропейського університету, збігається програма з програмою іншого кандидата від партії – журналіста Олександра Дубінського. Адже вона іде по 194-му округу, а журналіст – по 94-му округу.

– Нам нема підстав їй не довіряти. Це була технічна помилка. Вона заключалася в тому, що на флешку по 194-му округу записали не той файл. Не ту програму, яку нам надіслала пані Шпак, а ту, з якою робилася певна робота по іншому напрямку, не стосується ЦВК. Зараз не буду… Це вже такі секретні речі… – зазначив Олександр Корнієнко.

Також представники Суспільного телебачення поцікавилися, як зв’язуватися з партією і її представниками в області, оскільки важко налагодити журналістам контакт для отримання коментарів, а також чому кандидати від «Слуги народу» неохоче йдуть на представлення кандидатів по мажоритарних округах у студію на UA:Черкаси, куди запрошуються всі кандидати.

– Справді, є певна специфіка побудови нашої кампанії. У нас основний упор на окружні штаби. У нас немає сформованих в областях штабів, команд, є бек-штаби, бек-офіси. Я думаю, ми передамо якісь контакти по Черкасах, з ким контактувати… Я попрошу, щоб дали вам контактну особу, щоб інформація надходила… – запевнив Олександр Корнієнко.

– В цілому треба розуміти специфіку окружних кампаній. У нас на рівні округу ЗМІ як таких… Ну хіба що два черкаських округи так, тут є ЗМІ, але це обласні ЗМІ. А там, в Умані. Там є ЗМІ якесь? – перепитав представник «Слуги народу». – Обласним штабам треба робити акцент на медіа, і вони більше на діджитал намагаються працювати. Щодо того, чого кандидати не приходять в студію для представлення – я не знаю, з чим це пов’язано. Я передам в штаб.

реклама

Коментарі  

 
+5 #8 007 10.07.2019 09:15
Місцеву знаменитість Лисака так опозорили, а він же всім казав, що зелений. Влупити на нього протокол за політичне шахрайство.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #7 Є час і збирати каміння 10.07.2019 09:09
Ну, наприклад, ці двоє "слуг"-бродяг просто не знали, що можна "убазарить" прибрати коментарі.
Або вже просто звикли - бо рейтинг "Слуги народу" падає по всій Україні, а не тільки в Черкасах
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #6 Це як лакмус 10.07.2019 08:52
Цитую Арсен:
Очень жаль, что на "Прочерке" нельзя прокомментирова ть "политическую рекламу ".

А мені - навпаки, подобається таке. Зас""анці самі визнають, хто вони такі.
Нормальні політики не просять приховувати коменти. А найчастіше їх чомусь ховають "аграрії" і "слуги". Висновки?..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #5 Світлана 10.07.2019 08:18
Цитую Арсен:
Очень жаль, что на "Прочерке" нельзя прокомментирова ть "политическую рекламу ". Интервью с М.Арсенюком крайне "занимательное". Весь город,оказывает ся,не знает, какая это гениальная семейка.

Да, нет! Обратите внимание, - комментарии закрыты под статьями про Буданцева, Арсенюка. Под Розенко, Сухарьковым комментарии открыты. Создается впечатление, что буданцевы и арсенюки дергают за ниточки "Прочерк". P.S. Журналисты, надеюсь этот комментарий пропустите.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #4 Арсен 09.07.2019 21:17
Очень жаль, что на "Прочерке" нельзя прокомментирова ть "политическую рекламу ". Интервью с М.Арсенюком крайне "занимательное". Весь город,оказывает ся,не знает, какая это гениальная семейка.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #3 Олена 09.07.2019 17:08
А оппоблоковец Арсенюк как слугой народа стал? Это такой удар по имиджу, что Лысак отдыхает!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #2 Думка 09.07.2019 15:26
Всі однакові...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+25 #1 Сармат 09.07.2019 15:08
Корче, як написав один знаний черкаський журналіст: команда Зе - нулі нулячіє)))) У мене питання: а чого вони взагалі приїжджали?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100