реклама
Sucurity Police

реклама

Центральні виборчі комісії відмовили в реєстрації кандидатам у міські голови Сміли (Валентині Далібожак) і Умані (Ростиславу Цімосі) від партії «Команда Сергія Рудика. Час змін!».

Рудик


Про це у фейсбуці повідомив народний депутат України від 198-го округу з центром у Смілі Сергій Рудик.

Нардеп зняв свій відеоролик, стоячи біля приміщення Черкаського окружного адміністративного суду, де торік він домігся визнання своєї перемоги у парламентських виборах.

– Сьогодні зазіхнули вже на членів моєї команди: не зареєстрували двох прохідних кандидатів у мери: мою помічницю Валентину Далібожак, яка балотується кандидатом у мери Сміли (це депутат обласної ради, яка довела своєю діяльністю, що можна захищати інтереси смілян навіть тоді, коли в місті десять разів змінюється влада) і молодого адвоката Ростислава Цімоху, який балотується на посаду мера Умані, – сказав Сергій Рудик. – В Умані відмовили не тільки Ростиславу, а й чинному меру Цебрію. Чому? Тому що влада боїться.

На думку Сергія Рудика, знімання з виборів прохідних кандидатів, не пов’язаних владою, спричинене падінням рейтингу президента Зеленського та його партії «Слуга народу!».

реклама

Коментарі  

 
0 #5 Картоплі покопані 29.09.2020 11:10
Гриби насушені. Час змін розводняка.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #4 007 28.09.2020 16:38
Іще одна жертва :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #3 Артур 28.09.2020 13:46
Прикольна партія- екс-голова ДЗК ,торгувавший земелькою по штуці за га і другий номер керівник місцевого ДЗК, який цю штуку йому завозив під "дахом" сина-керівника місцевого УЗЕ...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #2 Дудык 28.09.2020 11:01
" Час змін". Правильно что их запретили. вообще такую партию нужно запретить. Так назминювалы что ваши змины уже поперёк горла людям стоят.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #1 Бееееееееееееедьненький! 28.09.2020 10:23
Тятя, пожалел бы ты его. Всегда жалосливо то как плачется.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100