реклама

реклама

«Я балотуюсь кандидатом на посаду Канівського міського голови. На вибори я йду з політичною партією «За майбутнє». Це було складне, але виважене рішення», пише мер Канева Ігор Ренькас.

FB_IMG_1601271024169

Чому саме ця партія?

«Це молода нова партія до якої ввійшли такі ж господарники як і я, які розбудовували міста та села протягом багатьох років. Ми маємо спільні цілі та напрямки роботи – рухатись та розбудовувати наші громади! Перш за все громада має ефективно функціонувати та розвиватись. Так, я міг би балотуватись на посаду як «самовисуванець», але якщо мислити стратегічно, ми всі розуміємо, що без підтримки та співпраці з депутатським корпусом робота в міській раді часом ускладнюється. Саме тому я майже п’ять років працюю без першого заступника, але один у полі не воїн.

Моя позиція як і раніше чітка – в організації роботи громади на місцях не може бути політики. Я зобов’язуюсь працювати на громаду, а не на політичні гасла.

Я знаю місто, проблеми та перспективи. Маю силу і волю для досягнення поставленої мети. Готовий і надалі співпрацювати з кожним!» - зазначив Ігор Ренькас у «Фейсбуці».

Нагадаємо, як відомо, міський голова Черкас Анатолій Бондаренко балотується від партії "За майбутнє".

реклама

Коментарі  

 
0 #3 mcart 28.09.2020 23:22
Цікаво, скільки вартує совість на сьогодні?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 Місцевий 28.09.2020 13:47
канєшна За майбутнє Бортника-Бондаренка!І т.п. Великогабариту!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 мавр 28.09.2020 12:40
Вірно. Треба київським псевдопартіям сказати "зась"! :roll:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100