реклама
Sucurity Police

реклама

Міський голова Умані Олександр Цебрій обурюється через те, що територіальна виборча комісія позбавила його можливості балотуватися на посаду міського голови на виборах 25 жовтня.

142885

Відмову від ТВК він отримав напередодні. Обіцяє оскаржити цю відмову у правовій площині разом зі своїми юристами.

Як повідомляє «Україна молода», про це пан Цебрій заявив у своєму відеозверненні до уманчан.

«На засіданні ТВК спільно, синхронно працюють політичні сили, які контролюються Антоном Яценком і Андрієм Дикуном. Вони об'єдналися, так би мовити, в одну політичну силу, це "Слуги народу" і партія "За майбутнє", ухвалюють рішення. Ще декілька днів тому о 12-й ночі вони ухвалили рішення дати можливість повним клонам, повним тезкам Цебрія Олександра Володимировича, людям, які змінили місяць тому прізвище, ім'я і по-батькові, балотуватися на посаду міського голови. Але цього виявилося замало. Тому сьогодні вони позбавили мене можливості балотуватися на посаду міського голови», - наголосив мер Умані на адресу одіозних обранців.

Він також обіцяє виборцям, що буде домагатися відновлення справедливості.

реклама

Коментарі  

 
0 #3 mcart 28.09.2020 22:20
Хотілося б бачити причину відмови, це ж не закрита інформація?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 Петрович 28.09.2020 17:38
Тут відчувається нахабне застосування адмінресурсу. Скоро в кожному більш-меньш великому місті буде мінімум два комплекти двійників чинних мерів. Такого не було навіть при Януковичах. А не допуск до виборів чинних мерів це верх цинізму. Не думаю, що ці керівники із штатом юристів не вспромозі правильно оформити якісь папірці. А члени ТВК напевно вважають, що зеленого бога за бороду вхопили.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 007 28.09.2020 16:36
Що ти розпустив соплі? Покажи текст відмови і людям буде зрозуміло причини відмови, а то він такий бідний і нещасний і всі його обіжають і жити не дають.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

bigmir)net TOP 100