реклама
Sucurity Police

реклама

anim0 «У святковій програмі високопосадовці позбавляються комплексів і стають зовсім іншими людьми: не такими, як у себе у кабінетах».

Які незвичайні замовлення бувають у Снігурочки на Новий рік? Яка для неї найголовніша ялинка в Черкасах? Де Снігурочці за десять хвилин до Нового року можна знайти у нашому місті Діда Мороза? Про це «Прочерку» розповіла справжня черкаська Снігуронька Ольга Уварова, яка працює керівником черкаської фірми, що організовує свята.

– Які незвичайні замовлення були у Вашій практиці? Можливо, Ви вітали відомих політичних діячів…

– Не буду розповідати всіх секретів. Але скажу, що ми часто проводимо закриті корпоративи. Нині вони стали дуже популярними серед чиновників. З 20 по 31 грудня у нас є 8 замовлень від депутатів. Але я не буду говорити, хто ці люди. У святковій програмі високопосадовці позбавляються комплексів і стають зовсім іншими людьми: не такими, як у себе у кабінетах.

А щодо незвичних замовлень, то два роки тому до нас прямо на вулиці підбіг чоловік і сказав, що дає будь-які гроші, аби ми привітали його колег по роботі. У нас на ту мить не було замовлень і ми погодилися. На його машині цілий день із квартири у квартиру ми розвозили подарунки і новорічні привітання.

Снігуронька без гриму

Снігуронька без гриму


– Чим живе Снігуронька у повсякденному житті?

– Я працюю аніматором, тобто організовую дитячі свята, на яких, зазвичай, працюю клоуном на ім’я Молі і веселю діток. Я думаю, що повар має бути поваром, швачка – швачкою, ведуча – ведучою. У кожного має бути своє. Як говорить мій чоловік, якщо будеш робити декілька справ одночасно, всі справи буде зроблено погано.

– А яке у Вас хобі?

– Моє хобі – це моя робота. Ви знаєте, дуже добре, коли професія і покликання співпадають. Це мій випадок. Я закінчила університет культури і за професією менеджер шоу-бізнесу. Свого часу працювала головним адміністратором Михайла Поплавського по турам. Хоча ніколи не думала, що коли-небудь буду ведучою свят чи Снігуронькою.

Головний казковий образ Ольги - клоун Молі

Головний казковий образ Ольги - клоун Молі


– Як ставляться до професії аніматора Ваші діти?

– Мої діти сприймають мене не як маму, а як Снігуроньку. Адже вони часто бачать, як я збираюся на корпоративи. У Новорічну ніч я завжди відсутня і діти вже до цього звикли. Крім того, я вам чесно скажу, ми святкуємо тільки Різдво і у цей день даруємо подарунки. Проте і 6 грудня мене часто немає. І хоч я не святкую разом із сім’єю, але обов’язково Дід Мороз і я, уже не як мама, а як Снігурка, приходимо і вітаємо моїх дітей.

– Як Ви обираєте подарунки для дітей?

– Зазвичай на корпоративах купує подарунки замовник. Якщо це дитячі свята і працює наше агентство, то подарунки привозимо ми. Вартість наших послуг передбачає певний сувенір. Це переважно м’яка іграшка або солодощі. Замовник нам каже, що він обирає. А ми відповідно даруємо обрані презенти дітям. Звичайно, бувають моменти, коли іграшок та цукерок не вистачає. Тоді ми купуємо, якщо для хлопчика, то машинку, літак, якщо для дівчинки – ляльку. Якщо ж ми приїжджаємо вітати у квартиру, то зазвичай батьки дають нам те, що вони купили своїм дітям. І в цьому випадку асортимент новорічних подарунків залежить від фантазії мами або тата.

Ольга проводить також і весільні церемонії

Ольга проводить також і весільні церемонії


– А стосовно конкуренції між черкаськими організаціями та іншими новорічними персонажами?

– (усміхається) Ми її не боїмося. Вважаємо, що здорова конкуренція – це завжди стимул для того, щоб розвиватися і бути найкращими. Якщо ж у новорічну ніч зустрічаємо іншу пару Діда Мороза і Снігуроньки, то ми вітаємо їх з Новим роком. Одного разу ми не встигали на замовлення. З запізненням на півгодини приїхали на квартиру і побачили на порозі нову пару. І що ж робити? Замовники дивляться… Зрозуміло, що псувати настрій людям не хотілося. Потиснувши один одному руки, сказали, що ми друзі. Все було добре: ми поїхали на інший корпоратив, а нові Дід Мороз і Снігуронька залишалися проводити свято.

У цій парі головний персонаж - Снігурка

У цій парі головний персонаж - Снігурка

– Чи були у Вашій роботі безвихідні ситуації?

– Одного разу замовили корпоратив в один із черкаських ресторанів. І так склалося, що Діду Морозу треба було їхати на інший корпоратив. До початку свята залишалося 10 хвилин. Він не захотів чекати, вийшов із машини і пішов. Я залишилася на вулиці одна. Тоді я викликала таксі і поїхала до драмтеатру. Біля нього був Дід Мороз, який фотографувався із прохожими. Я підбігаю до нього і кажу: «Дідусю, ти мені так потрібен!». За три хвилини ми домчали до ресторану і почали концертну програму. Зрозуміло, що її проводила тільки я. Дід Мороз лише діставав подарунки з мішка і створював загальний фон.

– А що Ви робите, коли люди чіпляються на вулиці?

– О, таке бувало неодноразово. Проте ми ніколи не відбиваємося. Повірте, у рукавичці Діда Мороза та у Снігуроньки завжди є цукерки. Якщо до нас підходять діти, то у будь-якому разі ми їх вітаємо і даємо солодощі. А якщо перепиняють дорослі, то переважно з проханням сфотографуватися. Ми нікому не відмовляємо і не беремо за це гроші. Адже саме так нас впізнаватимуть і звертатимуться до наших послуг.

– Ваша професія зорієнтована насамперед на спілкування. Чи працювали Ви під час виборів у політичних штабах або чи допомагали у піар-кампанії певного кандидата?

– Ми ніколи не брали участі у виборах. Бо вважаємо, що підтримувати когось – це клеймо.

– Яка серед усіх «головних» новорічних ялинок Черкас для Вас, як традиційного персонажа новорічних свят, найголовніша?

– Для дітей найкраща та ялинка, яка найбільша. Дорослим, думаю, байдуже. Я поки що не сприймаю ялинку біля нового торгового центру та біля Податкової інспекції. На другий план відійшла ялинка біля Драмтеатру. Вона є, і добре. Дуже позитивно мої діти сприймають ялинку за облдержадміністрацією. Можливо це пов’язане з тим, що там були льодові скульптури і різноманітні вогники. Діти бігають, дітям цікаво і головне – там багато місця. І звичайно, якщо у центрі міста (на площі Соборній) стоїть  ялинка, то це дуже шикарно.

реклама

Коментарі  

 
+3 #2 Маргарита 23.01.2011 20:04
Большое спасибо Ольге Уваровой и ее команде за то, что они второй год подряд поздравляют наших детей с Новым годом! Желаем успехов!

Семья Горбенко. :-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 matumba 12.01.2011 08:43
НЕВЕЛИЧКА реклама для ВЕЛИКОЇ О.Уварової :lol: ... щож це Дід Мороз Снігуроньку на корпоративі кинув, мо платили мало :-*
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100