реклама

реклама

Сьогодні депутат Черкаської міськради Микола Булатецький таки скликав людей для проведення акції «Черкащина – проти свавілля». Оскільки опозиціонер наперед анонсував, що планує вимагати у голови Черкаської облдержадміністрації, Героя України Сергія Тулуба звіту, то під облдержадміністрацією в потрібний час вже збиралися міліціонери.

Екс-голова Смілянської РДА Сергій Зайцев (на передньому плані)був дуже радий бачити біля себе ведмедика. Стоп-кадр з відео «Прочерку»

Екс-голова Смілянської РДА Сергій Зайцев (на передньому плані)був дуже радий бачити біля себе ведмедика. Стоп-кадр з відео «Прочерку»


Можливо, це просто співпадіння, проте увечері на Соборній площі, де саме хотів збиратися з громадою Булатецький, розпочалося новорічне свято для дітей. На сцені виступали Вінні Пух, П'ятачок та Губка Боб. Ведучий радив діткам активно рухатися, щоб не мерзли. Те ж саме радив батькам. Голосно гриміла музика. Щоб зігрітися або щоб перевдягтися казкові персонажі ховалися в… облдержадміністрації!

Поряд почали збиратися молодики. Також прийшов колишній начальник одного з обласних управлінь Вадим Береза, якого опозиція звинувачує в організації провокацій на мітингах.

Детальніше дивіться ВІДЕО.


Микола Булатецький розпочав мітинг не на Соборній площі, а на майдані перед міськрадою. Він запрошував усіх охочих до виступів. Також він повідомив, що з присутнім нардепом від «Свободи» Юрієм Сиротюком ітиме до голови ОДА Сергія Тулуба, щоб спонукати того таки видзвітувати перед людьми.

Прийшли священики і розпочалася молитва за Україну. Опісля Булатецький закликав людей організовано та спокійно пройти до облдержадміністрації, яка в Черкасах розташована у центрі міста неподалік міськради.

Читайте також: Нардеп Сиротюк таки спробував пройти до Тулуба, проте там його зустріли казкові персонажі (додане ВІДЕО)

на Соборній площі перед облдержадміністрацією ще голосніше заграла музика. Громада від міськради підійшла до ОДА. Вхід туди закривала шеренга міліціонерів. За ними просто на сходах перед облдержадміністрацією скупчилися депутати обласної та міської рад від ПР. Серед них можна було помітити і спортивних молодиків, а також казкових персонажів.

Коли черкащани з опозиціонерами підійшли до шеренги міліціонерів і стали кричати «Тулубу – ганьба!», по той бік шеренги декілька молодиків почали перекрикувати їх, закликаючи громаду і Булатецького іти геть. У цей час на сходах ОДА за спиною в екс-керівника Смілянської райдержадміністрації Сергія Зайцева пластично танцював товстий білий ведмедик.

Детальніше дивіться ВІДЕО.


Кордон міліції умовно розділяв прихильників і противників обласної влади. Та були й ті, хто не визначився. Зокрема, депутат міськради Микола Мирза зазначив у коментарі «Прочерку», що просто прийшов подивитися, що відбувається. Також він зауважив, що  опозиція могла б організувати якийсь суботник абощо...

Сергій Тулуб, як завжди, не вийшов до громади.

Покричавши, черкащани виклали на землі аркуші паперу з закликом до губернатора йти у відставку. На цьому пристрасті вщухли. Детальніше про те, як це було, дивіться відео.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+8 #21 Helen 12.01.2014 11:46
Да плевать губеру на народ и на все что к нему прилагается...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #20 середньостатичний виборец 05.01.2014 10:18
Якщо подивитися з іншого боку, то організатори мітингарів нагадують акторів погорілого (на виборах) театру.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #19 Знающий 24.12.2013 18:50
Цитую ?:
Ивакин был белым и пусыстым мишкой :lol:
Судя по количеству регионалов и охраны на первой фотке, то в костюме мишки был именно Тулуб! Вот Саша Литвиненко и не пустил нардэпа в ОДА сказав,что Тулуба в кабинете нет! Он то стоял на улице! Кстати хороший план отступления, чуть что - сразу в костюм медведя и убегать.Не подумают,что "герой" в медведя переоделся, не "геройское" это дело :lol: А вот Сысоевой, например, подошел бы костюм Пятачка :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #18 ? 23.12.2013 18:22
Цитую Знающий:
Так то Береза,Ивакин и Зайцев переоделись и подрабатывают :lol:

Ивакин был белым и пусыстым мишкой :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #17 ОлРая 23.12.2013 10:11
чужинські мультяшні потв*ри. Хоча нів образі пятачка вгадується наш свіжоспечений співочий переможець.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #16 костік 22.12.2013 10:30
СИСОЄ*ВА РЕАЛЬНО РУЛИТЬ ОБЛАСТЮ І ГУБЕРНАТОРОМ!!! !!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #15 Молодь 22.12.2013 10:01
[quote name="Loki"]Не удивлюсь, если в черкасской обладминистраци и прячутся и другие сказочные персонажи. Белоснежка и Сэм Гомов, п'яний як чіп Дейл

І СИСОЄВА :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #14 народ 22.12.2013 02:08
http://siver.com.ua/news/komu_potribno_shhob_batko_prezidenta_buv_policaem/2013-12-20-13624
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #13 народ 22.12.2013 02:06
http://www.region-yug.ru/materials/p_public/2013/6_Hranit_Vechno_Arhiv_PrLib.htm
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #12 Loki 21.12.2013 13:02
Не удивлюсь, если в черкасской обладминистраци и прячутся и другие сказочные персонажи. Белоснежка и Сэм Гомов, п'яний як чіп Дейл, поспешивший на помощ герою, ...,(censored прочерком))))).
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100