реклама

реклама

«Нардепом я не став. Команду нашу на виборах, яку ми формували для протидії банді, розбомбили. Щодо політичного майбутнього? Я вже достатньо дорослий чоловік. І зараз переймаюся лише одним питанням: чи знайде моя 20-річна діяльність в опозиції позитивний вихід для суспільства?»

Фото з архіву

Фото з архіву


Інтерв’ю виникло як наслідок обговорення у соцмережі дій черкаських політиків та виокремлення тих, які мають харизму. Під характеристики харизматичних особистостей, якості яких виокремлюють теоретики мас, можуть підпадати всього декілька політичних діячів, серед яких і депутат міськради Микола Булатецький. Дивним чином Булатецький увібрав у собі багато рис такого собі «ватажка мас» – поняття, що з одного боку може йому лестити, а з іншого – обтяжувати.

Про наслідки Майдану для усіх нас, про нинішню політичну приналежність Миколи Булатецького, його оцінка дій влади міста та про те, чи можливий реванш Партії регіонів, читайте нижче.

– У якій ви нині команді: у владі чи опозиції?

– Найвища похвала для мене була, коли свого часу колишній голова Черкаської облдержадміністрації Володимир Лук’янець на запитання, як там Булатецький, відповів наступне: «На місці!» Його перепитали, що це означає? «Це значить, що він в опозиції. Він завжди в опозиції», – уточнив Володимир Лукич. І я дійсно завжди був до влади в опозиції. Це мій принцип. Бо постійно переконуюся, що, якою б не була влада, вона не хоче служити суспільству. Тому суспільство має бути в опозиції. А я – разом з суспільством.


– Щоб робити якісь зміни в суспільстві, все таки й бути у владі корисно. Якби губернатор чи міський голова запропонували вам якусь посаду?

– Ні, бо я зараз підприємець сімейного типу. Наш бізнес тримається насамперед на добрих стосунках з людьми. І навіть в найтяжчі часи Януковича, коли до нас з самого ранку приїжджали перевірки, ми справлялися. І я в цій сфері почуваюся краще. Щодо посад. Я працював довгий час директором навчального закладу і трохи працював заступником міського голови. Це були найбідніші роки мого життя.

Щоб стати вільною людиною, я вирішив створити бізнес. Це було принципове питання. Хоч невеликий, але бізнес. І коли я їздив на майдан, то ні в кого не брав гроші. Я також допомагав нашим активістам орендувати житло, зокрема внучці Горліса-Горського Лялі Лісовській, яка з іншими жінками тоді перебувала у столиці. Ми там навіть газету видавали. Зокрема, видали газету, коли сталася трагедія з Тетяною Чорновол. Ми зібрали докупи її статті, розслідування, щоб показати суспільству, хто вона така. До речі, Тетяна готувала розслідування і по регіоналу Сергію Тулубу, їздила фотографувати його замки в Іспанію. Тож я проводив таку лінію, що, можливо, до замаху на Чорновол причетний і сам Тулуб.


Повертаючись до свого бізнесу, зазначу, що нині я також маю змогу допомагати нашим бійцям, що і роблю. Просто не афішую цього.

– Які б наслідки Майдану виокремили ви для себе і для суспільства?

– Безсумнівним позитивом є те, що режим Януковича відправили у відставку. А особливо добре, що звільнилася від регіонала Сергія Тулуба Черкащина. Бо тут був особливий режим: без Тулуба не вирішувалося нічого. Ніхто без його слова не мав тут ніякого права. Коли я ходив раніше біля Черкаської обласної адміністрації, то відчував, немов я ходжу біля зони. Зараз можу туди піти, просто немає потреби.

Фото з архіву Миколи Булатецького

Фото з архіву Миколи Булатецького


Хочу пригадати один момент, який мав місце на зйомках передачі телеканалу ТВі. У передачі були також Інна Богословська і Михайло Чечетов, якого я тролив. Тоді на мої запитання до Богословської, чи знає вона, що за людина від партії править на Черкащині, вона відповіла: «Звісно, знаю. Це Сєрьожа 75%» Я здивувався, а вона пояснила, що просто такі відкати, як він, ніхто ніколи не брав. Але президентська партія не могла навіть урізати апетити людини, яка дискредитувала саму ж владу, бо Тулуб був наближений до Януковича. Я ще до майдану закликав бороти цей режим, інакше він перемелить кого завгодно…

Нині є відчуття, що ми визволили український простір. Незважаючи на складність ситуації, з’явилася перспектива змінити країну, хоч і дуже дорогою ціною. Дуже дорогою... Думаю, якби нинішня влада діяла продуктивно в інтересах суспільства, то такого кровопролиття можна було б уникнути, а якби й були втрати, то суттєво менші.

На Майдані, до речі, я був постійно. Зокрема, можу назвати таких побратимів як Анатолій Курятник, Павло Романенко, Володимир Чижик, Сергій Коваль, Тетяна Богомол тощо. Найбільше було людей зі Шполи. На жаль, черкащан на Майдані було небагато. Вони приїжджали більше на вихідних.

Ще на майдані я готував інформацію про політичну корупцію. Суть наступна: я показував як Партія регіонів зв’язана з іншими політичними силами. Перш за все з «Батьківщиною», а ще частково «Свобода», хоч там було більше свідомих людей. І через це було видно, що майдан зливають. Я дуже критикував за це і Яценюка, і Турчинова, і Тягнибока. Всіх. Проте як тільки хтось критикував їх, вони починали ту людину називати провокатором.

Я ще у Черкасах бачив цю політичну корупцію. Наприклад, усім було відомо, що група «батьківщинівця» Анатолія Бондаренка міцно співпрацювала з регіоналом Сергієм Тулубом. Якби черкаські «батьківщинівці» справді були опозиціонерами, то чи отримували б вони ордени з рук Тулуба?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бондаренко мало не побився з Булатецьким під управлінням міліції (додане відео)

Найкраще елементи політичної корупції було видно на виборах 2012 року. Ви будете говорити, що регіонал Володимир Зубик переміг в окрузі №195 без участі тодішнього «батьківщинівця» Миколи Томенка, який був куратором по Черкащині від своєї політсили? А потім цьогоріч, коли в окрузі Зубика партія Порошенка знайшла йому конкурента в особі колишнього помічника нардепа-регіонала.

Я пригадую, коли під час майдану Арсеній Яценюк дуже хотів бути прем’єр-міністром в уряді Януковича. Я був свідком того, як він обходив майдан і зайшовши в один намет, радився з активістами чи варто йому на таку посаду йти. «Як запропонував таку посаду, то йди до Януковича, а не до нас!» – говорили хлопці. Тоді Яценюк став пояснювати, якщо майданів ці не погодяться, то їм доведеться протестувати до 2015 року. Хлопці показали йому на матрас, сідай, мовляв, будемо хоч до кінця світу сидіти.


Розслідуючи всю цю політчину корупцію, я одного разу зі сцени майдану розповів про черкаську команду – Бондаренка, Тулуба, Івакіна, Березу та Воротника, – і показав суть цієї команди. Опісля вони мене вирішили прихлопнути. Пам’ятаєте, був час, коли я ходив з булавою. То було так ніби символічно, та й незручно ж з палкою ходити… Але сякий-такий захист. Тоді ж до мене були підселили провокатора, після чого в мене зник телефон. Та я повідомив хлопцям з Дрогобича, з якими тоді роззнайомився, про тривогу.

– Як ви без телефону передали їм сигнал тривоги?

– Був певний умовний сигнал, що в мене є проблема. Я не буду за це детальніше говорити. Отже, хлопці приїхали. Знайшли в того провокатора телефон і хотіли повісити хлопця. Не знаю чи вони всерйоз це говорили чи жартували, та я сказав, що не можна так чинити. То його й відпустили переляканого. Надалі деякий час мене оберігали ці хлопці з Дрогобича.


– Зараз маєте охорону?

– Та ніколи не мав і не маю. То були особливі моменти, коли хлопці мене оберігали. А так… он почитайте в журналі «Країна» інтерв’ю з головою Луганської ОДАГеннадієм Москалем. Він не має ніякої охорони. Каже, якщо схочуть вбити, то вб’ють.

Реальна охорона, коли за мною натовпом ходили, була в мене у 2012 році, коли я виграв вибори і завадив планам мафії потрапити до парламенту. Ви ж розумієте, якби я тоді таки отримав мандат, то вже через тиждень зайшов би на сесію обласної ради і Тулуб був би мені по х**

– Ви кажете, що майдан зливали. Який розвиток подій пропонували ви?

– Я був на всіх десяти вічах, коли збирали людей. І оголошували, що створюється народна рада і далі жували соплі. Кричали «Януковича геть», але ніхто не робив ніяких рішучих кроків. Я вже не міг за цим спостерігати. Майдан зажовували і я вже думав вертатися в Черкаси, щоб організовувати партизанську боротьбу. Але тут народ пішов! До слова, майже місяць мій червоний «бусик» з наліпленими гаслами стояв біля міської адміністрації. Інколи патріоти брали автомобіль для поїздок. І коли я побачив, що натовп пішов на Грушевського, то дав команду перегнати авто туди ж і ми підняли два прапори – України і Євросоюзу.

Потім я потрапив туди, де саме Кличку бризнули в облич вогнегасником. Побачивши небезпеку, яка наростає від накопичення агресії між народом і силовиками, я закликав нардепів прийти поперед майданівців. Нардепи, відомі люди, культурні діячі, вони були б головкою натовпу і ми б всі пішли до адміністрації президента з вимогами. А народ, який на віче збирався до півмільйона, підперли б їх. Міліція б не била нардепів, а сила народу позаду нардепів була б аргументом. Постояли під адміністрацією дві доби і протистояння б закінчилося. А так закінчилося кров’ю. Я сьогодні переймаюся лише тим, що пішло з життя чимало хороших людей, найкращих людей! Неподалік мене вбили активіста Сергія Нігояна (його вбили 22 січня пострілом в груди. Хлопець перед смертю сказав батькові, що стоятиме на Євромайдані до кінця, – інформували ЗМІ.)


Я побіг в будинок профспілок до Яценюка і Турчинова. Радив їм іти до людей, скликати нардепів. Та вони пішли на сцену і почали розповідати, що все це провокація.

– Саме через непорозуміння з керівництвом партії ви вирішили цьогоріч піти на вибори само висуванцем?

– На майдані я переконався, що партії в Україні недієві. Треба було або шукати впливу на партію, або йти з неї. Бо вони створені лише для обслуговування вождів. Тому я прийняв рішення йти самовисуванцем.

Нинішнім політичним структурам такий як я непотрібен. Бо я не мовчатиму. Як казав один з партійців, «Булатецького не поставиш у стойло». Думаю, тому мене й до виборів не допустили. Переконаний, що то було замовлення команди Валентини Жуковської. А з нею й Бондаренко працював. Я це знаю, бо знаю, якими коштами вони оперували. У 2012 році мені пропонували 5 мільйонів доларів, щоб я закосив на дурня і пропустив Жуковську. Я на це не пішов, і вони діяли проти мене. Тому мені й не дали зареєструватися на цих виборах. До речі, що робив в цей час наш обласний керівник, який повинен дивитися за дотриманням законності в області? Нічого не робив, а то й співпрацював з деякими політсилами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Черкасам пророкують нову Врадіївку

– Кажуть, що після майдану і ви претендували на крісло голови Черкаської ОДА?

– Звісно, в політичному середовищі циркулювали думки щодо обрання нового голови Черкаської облдержадміністрації. І я вважав, що маю стати керівником Черкащини. Це була не лише моя думкА, а й думка команд, що були на Майдані. Коли я заговорив на цю тему з Сергієм Соболєвим, то він сказав: для цього треба виконати місію. Зрозуміло, що мова йшла про забезпечення перемоги на виборах президента Юлії Тимошенко. Звичайно, я сказав, що ніяку місію не виконуватиму. Кажу їм: «Ви взяли посаду спікера, в. о. президента і прем’єр міністра або іншими словами Бога (бо Яценюк же вважає себе таки Богом). І якщо мати вас ще накриє спідницею (я говорив про Тимошенко) то так би взяли владу, що ще і Янукович нам здався б хорошим». Бо ця ж команда ще розумніша, ловкіша, чим Янукович! Той таки був дурнем, бо, маючи такий вплив на суспільство,невтрамався. Між іншим, це також питання до суспільства, яке дало сформувати у владі такого монстра в особі Януковича.

До речі, Янукович справді вірив що майдан тримають у своїх руках Яценюк, Турчинов і Тягнибок. І їм допомагає Кличко. Тому він був спокійний за свою долю і долю Майдану. Він вважав, що Майдан зливали і в кінці-кінців мали злити. Насправді ж прості люди робили революцію. І, до речі, люди відчували, що лідери тодішньої опозиції користуються здобутками майдану. Було видно, що майданів ці не дуже сприймали цих так званих лідерів.


– Ви відмовилися на їх умовах ставати губернатором і…

– Почалися розмови за Анатолія Бондаренка. Та я сказав, щоб навіть не думали бо я кістьми ляжу, але такого не буде. Тоді це кадрове питання переклали на партію «УДАР». Я їздив говорити з Віталієм Ковальчуком. Але він сказав, що я людина некомандна, незалежна, тому вони цінують мої вміння, проте… От, зокрема, запитали, чи погоджуся коли вже визначено, що заступником по квоті «свободівців» має бути Юрій Ботнар, а по квоті «батьківщинівців» той-таки Анатолій Бондаренко чи Михайло Мушієк? Я сказав, що такого не буде! На тому й розійшлися. В «УДАРі» тоді знайшли кандидатуру Юрія Ткаченка, колишнього керівника обласної податкової інспекції. Я знав лише те, що такий чоловік є і був згідний на все, аби не Бондаренко. Я вірив, що новий чоловік після майдану розпочне продуктивну роботу. Що ж до Бондаренка, то я його так просто не залишив, а пояснював Яценюку і Турчинову, що він не може очолювати черкаську організацію «Батьківщини», бо він не політик, а провокатор, він тісно вмонтований в систему Януковича-Тулуба. Лідери партії відповідали, що це все знають, та питали чи в такому разі я потягну на собі фінансування партії. Я сказав, що ні, але, з іншого боку, так просто справу не можна лишати, бо партія в області зараз, по суті, фінансується в злочинний спосіб. Та все залишили як є…

А що ми отримали з губернатором? Його постать шляхом певних маніпуляцій за цей час укріпилася на теренах Черкащини. А за участь у виборах він разом з заступником Віталієм Ковалем навіть були удостоєні грамоти.

Це при тому, що від області до парламенту втрапили четверо вчорашніх регіоналів. Тому вважаю, якщо суспільство не поставить владу у стойло, то ще невідомо чим це все на Черкащині обернеться. Чому я такий категоричний? Розумієте, не можна бути на таких посадах, як голова Черкаської ОДА, керівник податкової, міліції, прокуратури і не бути при цьому корупціонером. Тож всі ці нагородження за чесність – це, по суті, фальш. А ті члени ЦВК, які не допустили мене до виборів, повинні висіти на шибеницях. Вони ж не лише мене не допустили до виборів, а й сотні патріотів по Україні!

 

– Нинішні дії влади можуть призвести до реваншу Партії регіонів?

– Вважаю, що так. Та воно до того і йде… На жаль, влада сформувалася не з тих, хто дбав би за український народ. Такою людиною не є Турчинов, Яценюк, Пашинський. І не лише я так вважаю. Я спілкувався з Луценком, Ляшком, Корнацьким. Вони також так думають.

В області на ситуацію впливають чотири мафіозні групи, які останнім часом досить тісно взаємодіють. Головна – Яценко-Бобов-Зубик-Ничипоренко… Куратор – Микола Томенко.

Друга група- Юрій Ткаченко, Олександр Черевко, патріотична вірменська діаспора. Куратор – Віталій Ковальчук.

Третя – Одарич-Бродський і патріотична єврейська діаспора.

Четверта група– збірна «патріотів» - Олександр Радуцький, секретар міськради, група депутатів партії «Батьківщина» (Анатолій Бондаренко, Михайло Мушієк, Станістав Овчаренко), партія «Рідне місто» Валентини Жуковської, Владислав Пустовар, начальник УМВС, бойовики групи Берези. Якраз ця група може стати опорою біглих Олійника, Тулуба, Ліпандіна, Дернового, Фірташа…

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Минуле керівника черкаської міліції заважає йому карати махінаторів, – опозиціонер (додане відео)

Щодо Радуцького, то відомо, як він став секретарем міськради. Міського голову Сергія Одарича фактично змусили поставити цю кандидатуру на розгляд. Сходняк був у губернатора Ткаченка. І нині Радуцький представляє таку собі групу корупціонерів від бізнесу. З одного боку, ніби й добре, що борячись з Одаричем, група Радуцького ослаблює його. Але з іншого боку, Радуцький з компанією сам хоче влізти в корито. Цікавий момент. Щоб шантажувати мера, секретар міськради Олександр Радуцький один раз оголосив, що депутати поставлять питання про повернення ТЕЦ, яка знаходиться в оренді, місту. Я бачив як діяв Одарич. Звісно і він і його депутати проти цього. Я голосував за. Далі що? Радуцькому сказали, що по цьому питанню треба мовчати. Адже ТЕЦ – це підприємство, яке дає значні прибутки орендарям.І воно свого часу було передане в оренду в корупційний спосіб Олеговичем.

– Чому в нас все таки не покарані ті, хто бив майданівців, хто стріляв у них, калічив? Що для цього потрібно?

– Бажання міліції розслідувати справи, а в них його немає. Я неодноразово надавав керівництву обласної міліції відеоматеріали по фактах підкупу і що? Очільник обласного управління міліції Владислав Пустовар звітує, що свідків немає. Я помітив, що в дні, коли в Черкасах били автомайданівців, або коли стріляли на дамбі, установи в центрі міста закривалися раніше, ніж треба. Тобто, готувалося придушення майдану. Я ж закликав нікуди не йти тоді з Соборної площі. Кількість мала тоді значення. але група так званих опозиціонерів розпорошила людей. одні повели їх на дамбу, інші на другі блок пости. Тоді ж мені надійшов дзвінок і деякі люди попередили, що від тієї злочинної влади надійшла тоді вказівка пристрелити деяких активістів – всього 10 осіб. Ці прізвища відомі Тулубу, Ліпандіну, Дем’яненку.

– Нещодавна ситуація в місті, коли в міськраді вирішували питання за допомогою сили. Про що можуть свідчити такі конфлікти, що виходять на поверхню?

– Ви маєте на увазі, коли частину депутатів примусили силою голосувати за Радуцького? Наслідки ми бачимо уже зараз: намагання всучити місту «азотівські» тролейбуси. Кому це потрібно? Очевидно, там закладена чиясь доля. У нас все так робиться. Візьміть останню оборудку із виділенням великого масиву землі на полігоні. Навіть Одарич в шоці, назвавши цю оборудку «аферою століття». Знамените «Революції починають ідеалісти, роблять романтики, а використовують негідники» в черговий раз підтвердилося.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Булатецький готує книгу про Майдан

Вже вимкнений диктофон, а Микола Іванович ще говорить і говорить то про Майдан, то про черкаський політичний простір. Зупинити його важко, та все ж... По завершенню розмови він одразу ж зустрічає знайомого і переходить на тему АТО: розпитує про новини, допитується за можливе надання допомоги...

реклама

Коментарі  

 
-1 #66 ЗА БУЛАТЕЦЬКОГО!!! 25.02.2015 14:39
Цитую Свідомі черкащани:
Вітаємо з Новим роком визнаного лідера патріотичних сил Черкащини Миколу Булатецького!Пр осимо Миколу Івановича не відмовлятись від пропозиції Президента України очолити Черкаську область.Свідомі черкащани з Вами,шановний Миколо Івановичу.

Схоже Президент дослухався нашого голосу.Кандидатура Миколи Булатецького розглядається в КМУ та Адміністрації Президента.Це найліпший вихід для Черкащини.СЛАВА УКРАЇНІ!!! Слава Миколі Булатецькому!!! !!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #65 Свідомі черкащани 31.12.2014 00:06
Вітаємо з Новим роком визнаного лідера патріотичних сил Черкащини Миколу Булатецького!Пр осимо Миколу Івановича не відмовлятись від пропозиції Президента України очолити Черкаську область.Свідомі черкащани з Вами,шановний Миколо Івановичу.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #64 Д.Л. 26.12.2014 17:27
Цитую Дачнику стоп!:
Цитую БутербРотор:
Знову ОЧУПРИНА ........тільки репутацію Булатецького псує своїм до нього підлизуванням! :-x

Смішно спостерігати за партноменклатур ником Чуприною. Спочатку він "прославився" вірним служінням справі червонопрапорно ї КПРС - коли Булатецький вже починав боротися за Україну. Потім Очуприна став затятим служакою СДПУ (о) Медведчука-Льошенка-Суркіса - партії, яка за гроші просунула Шуфрича нардепом від Черкас, укравши у Булатецького абсолютно чисту й заслужену перемогу...
Тепер же цей фрукт намагається примазатися до Булатецького чисто як у приказці: КІНЬ НОГУ КУЄ, А ЖАБА І СВОЮ ДАЄ :-x

Твої дикуваті маніпуляції не пройдуть,не старайся хто б ти не був дачник чи бутерброд.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #63 Дачнику стоп! 26.12.2014 13:01
Цитую БутербРотор:
Знову ОЧУПРИНА ........тільки репутацію Булатецького псує своїм до нього підлизуванням! :-x

Смішно спостерігати за партноменклатур ником Чуприною. Спочатку він "прославився" вірним служінням справі червонопрапорно ї КПРС - коли Булатецький вже починав боротися за Україну. Потім Очуприна став затятим служакою СДПУ (о) Медведчука-Льошенка-Суркіса - партії, яка за гроші просунула Шуфрича нардепом від Черкас, укравши у Булатецького абсолютно чисту й заслужену перемогу...
Тепер же цей фрукт намагається примазатися до Булатецького чисто як у приказці: КІНЬ НОГУ КУЄ, А ЖАБА І СВОЮ ДАЄ :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #62 Самопоміч 26.12.2014 11:22
"Самопоміч" буде підтримувати Миколу Булатецького та Наталію Нетовкіну.Миколі Івановичу потрібно активізуватись, щось не чули його ініціатив.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #61 БутербРотор 26.12.2014 10:52
Цитую О.ЧУПРИНА:
Цитую Майданівець:
Пане Чуприна,коли Булатецький стане губернатором ви кого порадите йому в заступники.Якщо запропонує вам,підете?

Запропоную хороших людей,які на мою думку будуть ефективнішими ніж я.

Знову ОЧУПРИНА самообслуговува нням займається: спочатку сам у себе питає, чи не погодився б стати замом хоч у когось, а потім сам собі милостиво "відповідає"))) У його партії медведчуківців-есдеківців це називається "расдвоєніє лічності".
Тільки репутацію Булатцецького псує своїм до нього підлизуванням! :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #60 І ми за БУЛАТЕЦЬКОГО ! 26.12.2014 09:38
Цитую ЗА БУЛАТЕЦЬКОГО !!!:
Микола Іванович Булатецький-наш губернатор!25 січня в Черкасах відбудуться установчі збори громадянського руху "Микола Булатецький-наш губернатор".Про час та місце проведення буде повідомлено додатково.

Не потрібно створювати цей рух.Після проведення децентралізації Миколу Івановича однозначно оберемо головою облвиконкому.До осені він повинен очолювати обласне відділення люстраційного бюро.Тремтіть злодії та корупціонери.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #59 ЗА БУЛАТЕЦЬКОГО !!! 26.12.2014 00:58
Микола Іванович Булатецький-наш губернатор!25 січня в Черкасах відбудуться установчі збори громадянського руху "Микола Булатецький-наш губернатор".Про час та місце проведення буде повідомлено додатково.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #58 О.ЧУПРИНА 24.12.2014 20:24
Цитую Сусик:
Цитую О.ЧУПРИНА:
Цитую УЖАСТЬ:
Тут уже писали, что полтора года назад Булатецкие на празднование дня рождения 50 тысяч не пожалели. А спросите, они сейчас хоть одну гривну на АТО дали?

Сообщаю то,что знаю.Николай и Максим Булатецкие оказывают достойную помощь АТО,но об этом не говорят.

Кстати, а сам пан Чупрына хоть гнутый полтиник на АТО дал?

Такие вопросы задают те,кто не только копейкой не помог,а еще и подворовывает на человеческом горе.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-5 #57 Сусик 24.12.2014 15:55
Цитую О.ЧУПРИНА:
Цитую УЖАСТЬ:
Тут уже писали, что полтора года назад Булатецкие на празднование дня рождения 50 тысяч не пожалели. А спросите, они сейчас хоть одну гривну на АТО дали?

Сообщаю то,что знаю.Николай и Максим Булатецкие оказывают достойную помощь АТО,но об этом не говорят.

Кстати, а сам пан Чупрына хоть гнутый полтиник на АТО дал?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100