реклама

реклама

Блиск дитячих очей, слова захоплення та неймовірна радість. В Уманській загальноосвітній школі № 7 відкрили найсучасніший комп’ютерний клас міста. Такий подарунок рідному навчальному закладу зробив народний депутат України Максим Поляков.


Першими оцінили можливості та комфорт класу учні 10 класу. Вони запевняють, що це найкращі комп’ютери, які вони тільки бачили. Школярі впевнені, що тепер дійсно зможуть вивчати інформаційні технології на достойному рівні.

– Комп’ютери працюють набагато краще за ті, що були до цього. Тут нове програмне забезпечення. В мене навіть вдома такого немає, – ділиться Антоніна Мараховська. – Окрім того, в класі дуже зручні крісла та робочий стіл.

Вчитель інформатики Євген Беженар не приховує свого захоплення. Адже тепер за допомогою нової техніки він зможе дати дітям набагато більше знань.

– Із тими комп’ютерами, що були, ми не завжди могли впоратися із задачами, які перед нами стояли. А тепер із сучасним класом ми не тільки швидше будемо працювати, а й діти зможуть отримувати вищий рівень знань та показувати кращі результати в навчанні, – говорить Євген Беженар.

Головним ініціатором створення комп’ютерного класу став народний депутат України Максим Поляков, який є випускником цієї школи. Розповідаючи про свої шкільні роки, він зізнається, що був не найкращим учнем. Проте із вдячністю згадує учителів, які і нині працюють у школі.

– Мені завжди хотілося щось зробити для того, щоб дітям було комфортно навчатися, щоб їх тягнуло до школи. Так і виникла ідея створення сучасного комп’ютерного класу, яку підтримали Микола Гордій, Анатолій Ліпкан та Сергій Кисляк, – ділиться з нами Максим Поляков. – І на цьому ми не плануємо зупинятися. Наступного року ми реалізуємо в школі ще один проект – стипендіальну програму для найкращих учнів, модернізувати вчительську кімнату. Мені хочеться ще багато чого зробити. Адже наша школа легендарна. Серед її випускників є всесвітньо відомі люди, наприклад, генерал Дерев’янко. Хочеться щоб ті учні, які закінчують школу, мали майбутнє та можливість реалізовувати себе в нашому місті.

На відкриття комп’ютерного класу також завітали народні депутати України Ігор Бриченко та Тарас Кремінь. Разом із Максимом Поляковим вони подарували школі навчальну літературу.

– Уманська міська рада та мер міста Олександр Цебрій дуже вдячні Максиму Анатолійовичу за такий чудовий подарунок школі. Наша уманська земля дуже міцно тримає своє коріння. Всі добрі, гарні люди завжди повертаються сюди і роблять гарні справи, – прокоментувала відкриття класу заступник міського голови Ольга Радченко.

Окрім освіти, народний депутат опікується й іншими галузями міста.

– Ми вже закінчили ремонтні роботи у міській реанімації, відремонтували вулицю Київську, – зазначає Максим Поляков. – Далі плануємо встановити найбільший спортивний майданчик під відкритим небом. А також побудувати дитячий майданчик у дворі, де я виріс. Це вулиця Піонтковського, 10. Зараз ми закінчуємо розробки проектів і вже влітку розпочнемо будівельні роботи.

Джерело: "Вечірня Умань".

реклама

Коментарі  

 
-1 #6 Любомир 17.05.2016 09:30
Сявки активно готовятся до выборов,а пипл хавает.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #5 прохожий 25.04.2016 21:55
Штучно створений піар для обраних. Якби існувала дійсно впливова система освіти на рівні міністерства, яка фінансувалась би в межах заявлених реформ, не виникало б потреби для піар-компаній таких колишніх не найкращих учнів. А так приїхав чоловік, пропіарився за бюджетні кошти, які йому начебто вдалося вибити неймовірними зусиллями і вся школа лягла під нього висловлюючи дійсно щиру вдячність.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #4 Dirty Harry 25.04.2016 10:27
Все добре, але хотілося глянути на системний блок, монітори це вже хорошо але ж де системні блоки? А навушники заберуть, ато начнуть слухати музику дивитися фільми художні а хто буде вчителя або вчителицю слухати?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #3 украина 25.04.2016 09:31
В ногу со временем, это вы погорячились, сейчас уже даже бабушка знает что такое компьютер.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Нога часу 24.04.2016 23:09
Та да, MS-DOS рідко в кого й дома сьогодні знайдеш.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 Уманский Еврей 24.04.2016 23:07
Хорошее дело сделали для 7-мой школы!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100