реклама

реклама

Вкрай резонансна трагічна подія сталася у Черкасах - вбили голову Черкаської обласної організації політичної партії «Всеукраїнське об’єднання патріотів-УКРОП», депутата Черкаської міськради Михайла Бінусова. Подія сталася між 22 та 23 годинами вночі.

2

Днями Бінусова саме призначили керівником департаменту ЖКГ.

За фактом вбивства депутата Черкаської міської ради відкрито кримінальне провадження. У міськраді Черкас після вбивства депутата зберуться на термінове засідання.

Міський голова Черкас Анатолій Бондаренко сьогодні зранку зібрав оперативну прес-конференцію, де заявив, що вбивство депутата – це виклик суспільству.

– Він був вбитий жорстоко, зухвало, – не стримував емоцій Анатолій Бондаренко. – Цьому вбивству передувала ліквідація тендерного комітету. Коли його призначили начальникоам ЖКГ він не міг три дні потрапити в свій кабінет. Зухвало, цинічно попередній керівник, який сьогодні на лікарняному, Яценко, спільно з угрупуванням, до якого входять відомий бізнесмен Андрій Бородай, Яценко, Радуцький працювали у сфері ЖКГ по відмиванню коштів. Бінусову було поставлено завдання «витягнути на поверхню» те, що відбувалося в нашому місті. Сьогодні його вбито, – з сумом сказав Бондаренко.

Бінусов міг стати секретарем Черкаської міськради замість Олександра Радуцького – для цього була необхідна депутатська підтримка.

За словами мера Черкас, вірогідність розкриття злочину правоохоронцями дуже мала.

– Місяць тому я, перебуваючи в Києві, заявив про можливий замах на вбивство міського голови. Тиждень тому Михайло Бінусов попереджав мене, що були відкриті погрози з боку Яценка на адресу сім’ї міського голови... Після моєї заяви жодних слідчих дій не відбулося. Я запропонував Службі безпеки України виступити «живою мішенню» в тій аварії, яку хотіли зробити. Вони відмовилися. Це все підтвердить Геннадій Юрійович Шевченко, який був зі мною у головному слідчому управлінні СБУ України. Жодних дій влада не здійснила, щоб захистити громадян! – наголосив Бондаренко.

2

Міський голова каже, що нинішні місцеві керівники СБУ та прокуратури не спроможні розкрити вбивство Бінусова, тому що вони, на його думку, «перебувають сьогодні під впливом кримінального угруповання, про яке говорив Генеральний прокурор Юрій Луценко».

Тепер Анатолій Бондаренко не бачить сенсу в подальшому функціонуванні нинішнього складу Черкаської міськради.

– Ця рада вичерпала себе. Підкуп депутатів, шантаж, залякування, погрози працівникам Черкаського міськвиконкому. Після цього (убивства депутата Михайла Бінусова, – ред.) – напевне, здорове суспільство має поставити (в діяльності ради, – ред.) крапку, – вважає Бондаренко. – Організоване злочинне угруповання кинуло виклик усім жителям нашого міста! Сьогодні вбито Михайла Бінусова, завтра можуть убити кого завгодно, в тому числі й правоохоронців. Я вимагаю від поліції (тому що вірю, що там залишилися чесні, порядні люди), від Лютого (який, я впевнений, не замазаний у цьому), всебічного і неупередженого розслідування. Інакше я буду змушений звертатися до громади і піднімати її.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Бондаренка перед убивством Бінусова розкололася ікона

Після згадки ряду прізвищ журналісти зателефонували і до секретаря міської ради Олександра Радуцького, який наразі перебуває в Южному. У телефонному режимі він сказав журналісту "Інфомосту" таке:

– Шкода, що загинула людина. Депутат чи не депутат, але це людина… Мої співчуття… Але ці звинувачення: брєд я не можу коментувати, – сказав він.

Також Радуцький додав, що готовий «відповідати» перед правоохоронними органами.

1

Подаємо також реакцію читачів на трагедію:

1

ПРОПОНУЄМО ТАКОЖ ПЕРЕГЛЯНУТИ ПОВНЕ ВІДЕО ПРЕС-КОНФЕРЕНЦІЇ (ВІДЕО)

Вбивство депутата Черкаської міської ради Михайла Бінусова перебуває на контролі Генпрокуратури та Нацполіції. Опрацьовується кілька версій вбивства. Про це на брифінгу повідомив прокурор області Сергій Овчаренко, Про це пише "Про все"

Він нагадав, що за фактом вбивства Михайла Бінусова відкрито кримінальне провадження  за частиною 2 статті 115 (умисне вбивство) і повідомив, що опрацьовується кілька версій.

- Розглядається версія вбивства, пов'язаного з службовою діяльністю, вбивство вчинене на замовлення. Розкривати всі версії ми не можемо, бо йде слідство. На місці події були виявлені гільзи від зброї. Призначена балістична експертиза, - сказав Сергій Овчаренко. - Допитуватимуться всі люди, яких потрібно буде перевірити. Проводяться слідчі дії з рядом осіб.

У свою чергу, начальник ГУ НП у Черкаській області Валерій Лютий зазначив, що в місті була оголошена операція "Сирена". Також поліція звернулася до Нацгвардіі, щоб був виділений додатковий склад, аби "прочісувати територію".

- Ситуація ускладнюються тим, що те місце безлюдне. Сусідні гаражі пусті, є тільки охорона. Коли ми відпрацьовували територію, виникла проблема, що свідків там не було, - сказав Лютий. - Думаю, зловмисники готувалися до цього злочину, ймовірно відпрацьовували напрямок руху депутата.

Овчаренко наголосив, що правоохоронці зроблять все що від них залежно,  щоб цей злочин був розкритий.

22096242_811490665723120_3722622912412482259_o

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Черкаські депутати повідомили Порошенка про корумповані місцеві правоохоронні структури (ФОТО)

реклама

Коментарі  

 
+4 #19 незалежний 06.10.2017 12:26
є ще порядні в Прокуратурі працівники, але їх нажаль мало! особисто знаю таких в обласній працюють які віддано служать і такі розкриють це вбивство аби тільки не заважали! Що не скажеш про міську прокурорську банду

Us
Спецурадать
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #18 конституція 02.10.2017 20:21
Цитую ото так:
ви ж чули, що немає до кого звертатись - поліція, СБУ, прокуратура - всі продажні, всі прикормлені мільйонами бандитськими

Джерелом влади є НАРОД. Які ми - така і влада :P :P
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #17 ото так 02.10.2017 14:12
ви ж чули, що немає до кого звертатись - поліція, СБУ, прокуратура - всі продажні, всі прикормлені мільйонами бандитськими
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #16 шерлок 30.09.2017 19:00
Цитую Коп:
[quote name="федор принципиальный"]Названі фамилии мєром города полиции остается проверить кто прав или будет как всегда,как с артюхом-никто ничего не помнит и не знает и все на свободе,город гудит,ждем результата.



Так полиции то нада найти реального исполнителя и только по его показаниям выйти на заказчика... Гиблое дело... А вот под пресом вставить пиз..ей всем бандитам ********* Уже 1 сбежал )))))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #15 ватсон 30.09.2017 18:58
="Законник"]Бондаренко у нас следователь, прокурор, адвокат и судья в одном лице?
Презумпция невиновности, слышали про такое? Небольшой ликбез:
"Лицо считается невиновным, пока его вина в совершенном преступлении не будет доказана в порядке, предусмотренном ************** Може ти и вор в законе, а мне по барабану, чувак. Мне и доказухи хватает : банда рулит и жителей -лохов разводит на бабло каждый день . Вон в видио - заседание кормчих,которые ЖКГ рулят- все развалено, не работает, трубя гнилые , тепла в домах как не было .так и не будет .Электрокабели сгнили давно,ничего не меняется 26 лет !!! А люди как вшивое быдло торопятся оплатить сра...ные услуги !!! быдло и есть - ворюгам карманы бабками своими набивают :lol: :lol: :lol: :cry:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #14 ватсон 30.09.2017 18:53
Цитую Ванга:
Навіщо ти, Толя, трогав Яценка? Він тобі вірно служив і дороги ремонтував. Спочатку поставив мафіозі - потім прибрав. Не недоговорились? Бінусов згорів як свічка. Шкода.
Мафиози- писец пришел ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #13 Холмс 30.09.2017 18:51
В прежние времена молодежь бы собралась в Молодую Гвардию и дала пи...дюлей ОПГ ,по одному скрошила. Если кто любит родину-уродину ,то надо защищать свои дома и семьи , свое будущее . А не ховаться по схронам. Всем смертям не бывать- одной не миновать. Не трусьте ,мужеско население ,Черкасюков! даешь отлов ОПГшников и суровое наказание. А заодно и говн..кам исполнителям , автоматы небось в Донецке засвечены ? Гов..юки с фронта приперлись ,делать нечего-подались в киллера. Крошить их пи..дорюг...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #12 Законник 30.09.2017 16:10
Бондаренко у нас следователь, прокурор, адвокат и судья в одном лице?
Презумпция невиновности, слышали про такое? Небольшой ликбез:
"Лицо считается невиновным, пока его вина в совершенном преступлении не будет доказана в порядке, предусмотренном законом и установлена вступившим в законную силу приговором суда"
И в цивилизованных странах за это можно оказаться на скамье подсудимых.
Бондаренко у нас мэр или баба базарная которая распускает сплетни не подтвержденные судом? Уровень юридического (да и не только) воспитания, очень низкий.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #11 Ветер перемен 30.09.2017 09:49
Это подлое убийство будет обязательно раскрыто в кратчайшее время. Запишете этот пост. Другие времена на нашей улице. Врадиевка уже в прошлом. Убийцы будут непременно найдены, предстанут теперь пред уже справедливым судом и понесут заслуженное наказание. Вместе с нашим, первым истинно Народным Президентом и его проффесионально й командой мы построим новую страну. Огромное спасибо дорогому Президенту и Его Правительству, за все те большие позитивные перемены, что произошли у нас за такое ничтожно короткое и тяжёлое время.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #10 блазень 29.09.2017 21:47
Цитую Олег Стогнієнко:
Депутати Шадловський та Романов - мають мужність називати речі своїми іменами. А чи мають мужність Лютий і компанія?

Свого часу вони вийшли з лав підводників, ясно тепер чого :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100