реклама

реклама

Аграрна партія України офіційно заявила про участь у виборах до Верховної Ради України, що відбудуться у жовтні 2019 року. Таке рішення аграрії прийняли на черговому ХIХ з'їзді, який відбувся на початку березня в НСК «Олімпійський».

IMG_9544-min-1024x683

Партія є активним прихильником парламентської форми правління і не підтримуватиме жодного кандидата на березневих президентських виборах. Політсила свідомо не висувала кандидата на посаду Глави держави, аби не уподібнюватися іншим партіям, які виставляють технічних кандидатів і грають в інтересах олігархів.

Члени Аграрної партії України озвучили головну вимогу до державної влади сьогодні: «Показати справжню шану європейським цінностям – провести президентські вибори чесно та без порушень, забезпечити кожному громадянину вільне волевиявлення».

– На з’їзді було озвучено курс країни на побудову парламентської республіки, яка дозволить подолати наявний сьогодні дуалізм виконавчої влади, яка, по суті, поділена між Президентом і Кабінетом Міністрів, – зазначив у коментарі журналістам голова Черкаської обласної організації Аграрної партії Віктор Полозов. – Ми переконані, що Україні треба перейти на європейську систему організації влади, і це – одна із причин того, що Аграрна партія не бере участі в президентських виборах.

Віктор Олександрович наголосив, що аграрії переконані в тому, що на осінніх виборах до Верховної Ради України їхня партія стане парламентською. На Черкащині триває активна підготовка до виборів у найвищий законодавчий орган країни.

– Я пишаюся колективом нашої обласної організації й упевнений, що на Черкащині Аграрна партія досягне неабияких результатів, – висловив своє переконання Віктор Полозов.

53589945_1956300477812062_6626709086857592832_n

Черкаська делегація на XIX черговому з‘Їзді Аграрної партії України

Під час з’їзду було остаточно сформовано керівні органи партії, визначено основні ідейні посили, з якими партія піде на парламентські вибори. Один із найголосніших – ефективне завершення процесу децентралізації в Україні, будівництво держави не «згори донизу», а «знизу догори». Сама АПУ будується саме за цим принципом, що дозволило їй торік у грудні посісти почесне третє місце на виборах до рад об’єднаних територіальних громад, випередивши майже всі парламентські партії, крім «Батьківщини» і БПП «Солідарність».

У ході з’їзду було проведено експертну панель – перед делегатами виступили відомі соціологи, економісти та політологи, які обговорили основні тенденції та тренди політичного життя України, дали партії конкретні рекомендації. Серед учасників дискусії був і виходець із Черкащини, відомий політичний експерт Володимир Цибулько. Фахівець наголосив, що мета Аграрної партії – це не лише відстоювання інтересів аграріїв і села, а й підтримка цілої низки християнських та консервативних ідей, відстоювання єдності української нації та орієнтація на європейські цінності. А відомий економіст Михайло Кухар підкреслив, що українські аграрії успішно продемонстрували можливості й ефективність своєї діяльності, зробивши вагомий внесок у відновлення української економіки, яке спостерігається в останні роки.

Підсумовуючи для журналістів результати з’їзду, заступник голови Черкаської обласної організації АПУ Василь Корнієнко наголосив на трьох головних висновках: по-перше, Аграрна партія була і залишається політичною силою, яка будується на ініціативі самих людей, без фінансування з боку олігархів, по-друге, основне завдання сьогоднішнього дня – початок підготовки до парламентських виборів, по-третє, партія має всі шанси вже восени цього року провести своїх депутатів до Верховної Ради України.

Нагадаємо, Аграрна партія України була заснована у грудні 1996 року. Політична сила, передусім, представляє інтереси середнього класу, того найбільш важливого прошарку суспільства, на якому ґрунтується сталий економічний розвиток України.

IMG_9583-min

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #11 ЯЦИЛЕПЕРЕПГЕЛО 13.03.2019 18:43
Читаю коменти і здалося, що частина пише їх через особисту недолугість. Останнім часом спостерігаю за Аграрною партією. В цій країні надія тільки на цю партію. Третій результат по Україні - це серйозна заявка на майбутні парламенські вибори. Після президенських виборів - як зазвичай почнеться перебігання з партії в партію. А в них бачу все серйозно. Думаю добре, що ця політична сила пройшла очищення від псевдо лідерів. А то був би ще один "технічний" кандидат у президенти. А від так і зневіра людей. А не пустили.... АПУ респект! Формуйте свій шлях. А народ вас підтримає.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #10 Полин 13.03.2019 18:40
Щоб там не писали псевдо-Михайли про обласну організацію Аграрної Партії,про її рейтинг і роботу, насправді, говорять результати роботи. Приміром, вибори до ОТГ,на яких аграрії вже другий рік поспіль займають 2 місце. Причому без допомоги всяких перепілок, які за копійку втекли з організації, як щурі...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #9 Фермер 13.03.2019 16:18
Справжній аграрій- Душейко, а тут якісь неправильні аграрії!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #8 Сотник 13.03.2019 15:59
Який заступник голови Черкаської обласної організації АПУ Василь Корнієнко....така і партія...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #7 Аваз Штірліц 13.03.2019 15:26
А ви думаєте мені легко дались ті претурбації з керівництвом в АПУ?
Так повелось, що в Україні всі партії - патріархальні, тобто ВСЕ замикається на одному Ідолоу)льші). Факт.
А тут колектив однодумців, вказав лідерові на помилки й змістив його. Вау... такого Україна ще не бачила.
Звикайге. Так буде й надалі.
Аграрна Партія України формує Владу.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #6 Аваз Штірліц 13.03.2019 15:16
В Україні люди - ЗА Аграрну Партію.
Факт.
і тільки якесь пришиблене "Возолоп" формує мінуси.Дітя каналізації.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #5 Михаил 12.03.2019 12:33
Думаю, що це клон партії регіонів (вибачте, що назву пишу з маленької букви). А з тих "селян", що на фото, мабуть не всі знають, що таке сільськогоспода рська дорадча діяльність,пері одичність сівозмін, агрохімічне дослідження грунту, антракоз, бактеріоз і т.д.. Та й не всі, мабуть, знають, з яких культур виробляється хліб. А у владі вже хочуть бути. І всі ж будуть дбати про реальних селян, а не про себе.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #4 Возолоп 12.03.2019 12:21
Партія ВО "Черкащани" форевер! Полозов депутат облради від ВО "Черкащани", Лук'янець кандидат в депутати облради від ВО "Черкащани" і там багато хто із цієї команди. Називається переобулися в повітрі.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #3 Аваз Штірліц 11.03.2019 22:43
Добра і Правильна Новина.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 Сармат 11.03.2019 15:16
От підтримую! Інститут президентства тільки розбрат сіє з постійними конфронтаціями. Є прем’єр - виконавча влада. Цілком достатньо.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100