реклама

реклама

Побиття представників фонду «Лицем до лиця» і подальші звинувачення нібито у спробах підкупу виборців кандидат у народні депутати по 195-му виборчому округу Володимир Зубик вважає брудними політтехнологіями, застосованими проти нього конкуренткою, яку не допустили до реєстрації, і готовий оскаржувати у суді висловлені публічно звинувачення з її боку.


Також кандидат розповів, що люди, які хвалилися у ЗМІ і соцмережах тим, що побили представників благодійного фонду, 6 жовтня спробували просто серед білого дня «поговорити» з кандидатом прямісінько у центрі міста.

– Я мав зустріч у кав’ярні в центрі міста, коли туди зайшов представник громадської організації у супроводі камер і заявив, що хоче «поспілкуватися» зі мною, – говорить кандидат. – Я запросив його до розмови, проте опонент не був налаштований на спілкування, у нього на всі запитання були заздалегідь підготовлені відповіді. Він нічого не хотів чути взагалі. Окрім того, його супроводжувала людина, яка постійно знімала мої зустрічі з виборцями, а згодом із тих зйомок «нарізала» відео, яке мало нібито мене скомпрометувати.

За словами Зубика, він відкритий до спілкування і співпраці з громадськими організаціями, проте змушений з прикрістю визнати, що частину з них кандидати у депутати грубо використовують для очорнення своїх опонентів.

Зубик зазначив, що фонд, представники якого постраждали від активістів, діє з 2008 року, і за цей час допоміг зібрати кошти для лікування тяжко хворих, а нині допомагає сім’ям бійців АТО.

Сам він не має відношення до управління фондом і не числиться серед його засновників. Діяльність фонду є відкритою і прозорою. Наразі ж фонд після випадку із побиттям своїх співробітників тимчасово, на три тижні, припинив свою діяльність.

– Мені дорікають за Майдан – але моя родина чи не з перших днів була там, підтримуючи протестувальників, дружина готувала для майданівців, я залучив 1,5 млн гривень на придбання наметів. Згодом, за ініціативи мера Львова Андрія Садового, взявся допомагати сім’ї загиблого від рук тітушок журналіста та іншим журналістам, постраждалим у сутичках на Грушевського. Для цього звернувся до будівельної компанії, яку переконав передати їм квартири.

Проте я не думав на цьому піаритися, – зазначає кандидат. – Так само з допомогою нашим військовим у зоні АТО – нещодавно на прохання голови ОДА вдалося зібрати кошти та закупити бронежилети. Мною було ініціювано збір коштів для батальону «АЗОВ» та уже передано біля 1,5 млн гривень.

Проте, знов-таки, я не лізу із цим на телебачення, вважаючи ницим робити будь-які фото з тих місць, де гинуть люди – не так, як це роблять окремі політики, вдягаючи новеньку форму і імітуючи бойові дії.

*передвиборна агітація

реклама

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100