реклама

реклама

Онучка колишнього міського голови Володимира Соколовського Анна є адміністратором фан-сторінки гурту «30 Seconds to Mars».

Зараз новини із життя гурту на сторінці «Was it a dream?» соціальної мережі «Вконтакті», якою «керує» Анна, читають 1069 людей із різних країн світу.

А зацікавилася дівчина цими виконавцями три роки тому.


– Друг порадив послухати пісні. Згодом я почала вступати до груп у соціальних мережах, дописувати, спілкуватися з іншими прихильниками гурту «30 Seconds to Mars». За півроку мою активну діяльність в одній із груп помітили засновники сторінки і запросили стати адміністратором, – переповідає «Прочерку» етапи знайомства із гуртом Анна.

Відтоді адмініструє сторінку гурту «30 Seconds to Mars» Анна вже 2,5 роки. Ця робота не оплачується. Свій вільний час дівчина присвячує роботі з інтернет-сторінкою, просто щоб підтримати гурт.

– У перші місяці роботи я додавала до групи по 10-20 постів на день. Наразі через підготовку до вступу до вишу я запросила нових адміністраторів. Однак, попри навантаження в школі, адмініструю сторінку щодня близько години, – говорить дівчина.

Сценічні декорації гурту «30 Seconds to Mars»

Сценічні декорації гурту «30 Seconds to Mars»


Останні кілька днів Анна Соколовська перебуває під враженням від виступу гурту в Києві.


– Я їздила на концерт «30 Seconds to Mars», який відбувся днями в Києві. Це було вперше. У вартість квитка, що коштував близько 400 доларів, входила і зустріч із учасниками гурту. Ми спілкувалися із співаками понад півгодини. Перше, що вони запитали, чи здивовані українці тим, що гурт «30 Seconds to Mars» не скасував концерт у Києві, як «Depeche mode» чи «Aerosmith». Своїх колег по сцені жартома назвали «слабаками» і запевнили, що ніколи б нас (українців, – ред.) не кинули. Вони сказали, що це дуже важливо для них, підтримують нас у боротьбі за свободу і з задоволенням стали частинкою нашої історії (під час виступу в Києві зал разом із учасниками гурту скандував «Слава Україні!», «Героям слава!», а фронтмен відвідав Майдан Незалежності, – ред.), – переповідає слова учасників улюбленого гурту Анна.

За її словами, лідер гурту Джаред Лето прокоментував і слова на підтримку українців під час вручення йому статуетки «Оскар» за роль другого плану у фільмі «Далласький клуб покупців», які «вирізали» в Росії.

– Джаред Лето сказав, що ніколи не боявся висловлювати свою думку, і дуже здивований, що Росія вдалася до цензури і «вирізала» його слова про Україну, – каже Анна.

Лідер гурту «30 Seconds to Mars» Джаред Лето під час візиту до Києва побував і на Майдані Незалежності. Джерело: tvi

Лідер гурту «30 Seconds to Mars» Джаред Лето під час візиту до Києва побував і на Майдані Незалежності. Джерело: tvi


Дівчина не збирається полишати улюбленої справи навіть після вступу до університету Вістула (Варшава, Польща), де здобуватиме фах журналіста, і має намір працювати для поширення інформації про гурт і надалі.

Дідусь Анни, Володимир Євсійович, всіляко підтримує захоплення онучки.

– Я також слухаю пісні «30 Seconds to Mars», хоча не всюди і завжди, – зізнався, сміючись, «Прочерку» колишній міський голова.

Фото – із особистої сторінки Анни Соколовської в соціальній мережі «ВКонтакті»

реклама

Коментарі  

 
+15 #5 цукерман 21.03.2014 15:16
"наша"... :-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #4 Стильный Бородач 20.03.2014 21:58
Очень красивая, няшка в общем :eek:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #3 Крук 20.03.2014 16:20
Якщо людина робить свою спаву добре - вона однозначно заслуговує на повагу, тим більше, що сама позиція гурту 30 Seconds... та його соліста вже також, як символ революційних подій в Україні.
Тому в'їдливі коментарі не розумію та розцінюю, як банальну заздрість. (хоч і сам заздрю, по-хорошому :-) ) А дівчині - так тримати!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #2 Оксана Колісник 20.03.2014 14:10
Молодець дівчинка! Без огляду на те, чия вона онука. Це абсолютно не має ніякого значення.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #1 гробарь 19.03.2014 21:03
У Соколовских любовь к музыке - это семейное. "Ультра" средненького своими пестнями достала весь район...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100