реклама

реклама

Як зробити весілля стильним і оригінальним, де провести церемонію одруження і як прикрасити зал, яких мультяшних героїв обрати для дитячого дня народження і як розважити малечу, що придумати на ювілей друга і де в незвичний спосіб запропонувати руку й серце коханій. Вирішення цих та інших питань вже шостий рік бере на себе команда Черкаської агенції свят «Вам і не снилося».


Троє дівчат на чолі з керівником, 37-річною Валентиною Захарченко, роблять усе, щоб бажання молодят, іменинників та винуватців свята максимально втілити в життя, та ще й так, щоб їм і не снилося.

– «Вам і не снилося» – це виклик, перш за все, нашому колективу, – розповідає історію появи яскравої назви своєї агенції Валентина Іванівна. – Ми повинні працювати так, щоб клієнт саме так міг охарактеризувати нашу роботу. Якщо говорити про весілля, то класичний його варіант сьогодні залишається осторонь. Молоді пари замовляють не лише сценарій проведення весілля, а й навіть стиль оригінальний для свята підібрати просять. Тому, гадаю, назва якраз доречна. Були й інші варіанти, як назвати агенцію, але хотілося вирізнятися, в першу чергу, експресивністю.

На підвіконні при вході в агенцію – триярусний штучний торт. Уздовж стіни – підставки зі строкатими квітами. Як пояснила Валентина Захарченко, такий антураж потрібен для виїзної церемонії, цьогорічна родзинка якої – весільна альтанка.

– Альтанку ми запроваджуємо вперше, раніше такого елемента не було. Молодятам пропонувалися лише арки, які можна було оздобити будь-якими квітами, – продовжує жінка. – Торік, приміром, новинкою була вечірня церемонія. Нею скористалися поки що небагато пар, проте мені запам’яталося подружжя, для яких діти організували золоте весілля. Батьків запросили після роботи в Долину троянд. Нічого не підозрюючи, чоловік та дружина прибули на місце зустрічі. Від здивування у них ледь не відібрало мову. Подружжя знову стало на весільний рушник, обмінялося обіцянками та скріпило обітницю поцілунком. Зворушливим було те, що діти відшукали той самий рушник, на який подружжя брало шлюб півстоліття тому.

Одна зі стін прикрашена великого формату фотографіями молодят. На одній із них – самі наречені. Пояснює, що знімок – із «Весільного куражу», який щороку відбувається у травні. На іншій світлині – молодята з голубами. Ще на одній цілуються.

– Те, як відбудеться весілля, здебільшого залежить від настрою молодят, – додає керівник агенції. – Таке відкриття я зробила на 2-му році проведення весіль. Хоча на весіллі всяк буває, тому ми налаштовуємо наречених до можливих форс-мажорів. Головне, сприймати їх спокійно. Досі пам’ятаю весілля, на якому загубилися обручки. Під час виїзної церемонії, коли настав час обмінюватися обручками, я кинула оком на подушечку, на якій вони мали лежати, і не знайшла однієї. Момент обміну максимально відтягувала. Дала знак помічникам знайти пропажу. Дівчата шукали на піску, під столом, скрізь. Ніде обручки не було. Коли ж підняла оборку, то під нею виявилася і обручка. Коли після весілля про оказію розповіла молодятам, то вони сприйняли це з легкістю.

Жінка показує комірку, в якій зберігається святковий антураж. Серед валізок, коробочок і пакунків – клітка для голубів. У ній доправляють птахів на весільну церемонію.


– Окрема категорія наших клієнтів – діти. Їх сьогодні важко здивувати, але ми намагаємося робити дні народження для малечі теж оригінальними, принаймні для черкащан, – додає Валентина Захарченко. – Демонструємо міні-ляльковий театр,  коротенькі майстер-класи, на яких діти виготовляють поробки, які забирають із собою додому. Це їм особливо до вподоби, бо можуть щось узяти собі зі свята.


– Ми намагаємося продумати кожну деталь, стараємося запропонувати нашим молодятам найсвіжіші ідеї, – продовжує Валентина Захарченко. – Якщо ж ідеї в молодят немає, то ми завжди можемо допомогти.

Пояснює, що агенція, звісно, спеціалізується на проведенні та організації весілля, проте займається і розробкою ідей проведення днів народження, свят та корпоративів. Одним із постійних клієнтів «Вам і не снилося» є ПрАТ «НВФ «Урожай». Уже кілька років поспіль команда Валентини Захарченко організовує для компанії не лише професійні свята, а й бере на себе клопоти з організації корпоративних свят 23 Лютого, 8 Березня, Нового року тощо.

– Валентина завжди робить свята професійно, оперативно і якісно, – розповідає заступник директора з управління персоналом ПрАТ «НВФ «Урожай» Тетяна Волочай. – Вона  мудра і розумна жінка, з нею приємно працювати і відпочивати. Весь наш колектив завжди добре відгукується про кожне свято. Пам’ятаю карнавал, коли фахівці з аквадизайну на обличчі кожного створили унікальні маски. Для чоловіків на їхнє професійне свято наша Валентина запропонувала надрукувати в повний зріст жінок-красунь. Так, Жанна Фріске, Дженіфер Лопес та Анжеліна Джолі 23 Лютого зустрічали наших підлеглих при вході в їхні кабінети.


Агенції свят «Вам і не снилося» також під силу організувати свято не лише невеликого формату, а й у рамках міста. Ідейний задум «Масляної», «СтудМіс Черкащини» та «Весільного куражу» також належить агенції.


– Я прагну професійно рости. Після першої вищої освіти (хімія та обслуговуюча праця) здобула  ще одну (маркетинговий менеджмент). Три роки навчалася вокалу, щоб голос був повний, оксамитовий, дзвінкий, – резюмує жінка. – Хочу, щоб агенція була в місті однією з провідних і затребуваних на ринку весільних і святкових послуг. Щоб нікому й не снилося те, що ми можемо.

Керівник агенції свят «Вам і не снилося» Валентина Захарченко:

Квітень… це запах квітучих дерев. Зараз – найліпша для мене пора. Попри авітаміноз мене ця пора окрилює, надихає і систематизує.

Моя сім’я… основа всього. Прикладом такої бази для мене є родина моїх батьків. На жаль, не з першої спроби мені вдалося створити своє гніздечко. Однак зараз я щаслива у своїй сім’ї.

Люблю… мріяти, бо мрії здійснюються. Звичайно, не відразу, а можливо, ціною певних зусиль… Та безперечно, це працює. Інколи боюся мріяти, щоб не здійснилося))).

Пам’ятаю… себе в дитинстві і стає весело, приємно. Моє дитинство було різноплановим та багатогранним. Звичайно, не все складалося тоді так, як хотілося б, але на те воно й дитинство.

Востаннє щиро раділа… сьогодні зранку, коли синок проводжав татка на роботу. Він стояв у вікні, притулившись до шибки, голосно «гукав» і плескав долонею по склу.

Сміялась від душі… роблю це часто з маленьким синочком та донечкою. У нас щовечора відбуваються забави: ігри в наздоганялки та хованки, вокал із сином та «автомобільні» перегони. Одинадцятимісячний син дуже полюбляє машини.

Плакала… плачу часто під час фільмів. Коли чую молитву чи ліричну пісню.

Коли чую… свій голос зі сторони, завжди дивуюся – змінюється до непізнаваності.

Читала… якось Фрейда. Жах ))))

Коли разом із родиною,.. то це – найкращий час. Любимо активний відпочинок – на лижах, на велосипедах.


На сьомому небі від щастя… була, коли народила синочка рік тому. Лікарі робили різні прогнози, однак син Давид виявився сильніший і народився абсолютно здоровим дитям.


Вам і не снилося… – це свято, яке прикрасить кожну важливу подію.

реклама

Коментарі  

 
-1 #3 Марина 22.04.2014 13:37
Молодці! Так тримати)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #2 Фугас 10.04.2014 11:06
Обычно такие статьи кончаются маленькими буковками "на правах рекламы"
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 Loki 08.04.2014 21:41
"Вам і не снилося..." Как же, как же припоминаю! В распахнутом окне влюблённый мальчик оступается на подоконнике и летит вниз в сугроб! "На всю оставшуюся жизнь Нам хватит подвигов и славы,.."©
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100