реклама

реклама

2015-й черкащани зустрічали із надією, що новий рік принесе довгоочікуваний мир Україні. Більшість були стриманими у побажаннях. Найперше, що просили в новому році, – це миру і щастя.


Так, голова Черкаської облдержадміністрації Юрій Ткаченко на своїй сторінці в соціальній мережі зауважив, що «Фейсбук» – не місце для офіціозу.

«Тому скажу дуже коротко й просто: щастя, перемог, а зрештою – миру кожній родині і нашій державі в цілому!» – написав Юрій Олегович.

Лаконічним у висловлюваннях був і міський голова Черкас Сергій Одарич.


«Крим наш! Двічі. 2013 року розливу)))» – підписав фото новорічного столу Сергій Олегович.

Депутати Черкаської міської ради від «Партії вільних демократів» Микола Кудрявцев та Олександр Згіблов проводжали рік старий із зброєю в руках.

«Хтось ріже олів'є, а ми»... - підписав фото пан Кудрявцев.


«Ну, звичайно) Добре, коли у тебе є цей «хтось», хто ріже олів'є, так?» – жартома дорікнула колега по депкорпусу від «Блоку Петра Порошенка» Марина Волошенко.

«Маришечка, олів'є – не в тренді, поки хтось відпочивав, «сам собою» утворився салат, курочка в духовці, і багато-багато всякого... Тому ми встигаємо скрізь!» – «відбився» Микола Сергійович.

«Вільна демократка» Ольга Швець напередодні Нового року на своїй сторінці в соціальній мережі поділилася фотографією із донечкою.

«Вона загадала бажання)))» – заінтригувала друзів у соцмережі Ольга Владиславівна.


Депутат Черкаської міськради та донька колишнього губернатора області Інна Кукуленко-Лук’янець святкувала в заміському будиночку в колі друзів, а також із рідними та близькими!

 

«Я об одном Всевышнего молю: храни людей, которых я люблю!!!» – підписала фото Інна Володимирівна

«Я об одном Всевышнего молю: храни людей, которых я люблю!!!» – підписала фото Інна Володимирівна


Жіноча частина родини депутата Черкаської міської ради Сергія Ткаченка зустрічала Новий рік відповідно до кольової гами 2015-го року (2015-й рік – це рік Синьої (Зеленої) Дерев’яної Кози (Вівці), – ред.) 

«З Новим роком! З новим щастям! Донечка приїхала на родинне свято!)» – поділився із друзями в соціальній мережі радісною новиною Сергій Володимирович

«З Новим роком! З новим щастям! Донечка приїхала на родинне свято!)» – поділився із друзями в соціальній мережі радісною новиною Сергій Володимирович


Приманювали козу «потрібним кольором» святкового вбрання і працівник прес-служби міськвиконкому Юлія Крапива з донькою.


«Приманюємо Зелену Козу і просимо в неї миру для України) Ну і для себе – хто про що мріє», – написала пані Юлія.

Колишня очільниця управління інформаційної політики та зв’язків із засобами масової інформації Черкаської ОДА часів екс-губернатора Сергія Тулуба Тетяна Єщенко новорічні свята провела з родиною.


«Новорічні свята минули прекрасно! У спілкуванні з родиною. З подаруночками під ялиночку. Ну і звісно – з новими власними спортивними рекордами в улюбленому «Sportlife». Ще – відкрила сезон консервацій-2015) Але банки зі смакотою зараз томляться під ковдрою))» – написала Тетяна Володимирівна.

Директор Черкаського міського палацу молоді Ірина Тітовська переконана: яким би не був настрій, силу та натхнення можна черпати у колі сім’ї.


«Диканька і якась чортівня:) Новорічна ніч пройшла:)» – написала після новорічної ночі Ірина Тітовська

«Диканька і якась чортівня:) Новорічна ніч пройшла:)» – написала після новорічної ночі Ірина Тітовськ


Черкаський поет Олексій Юрін у костюмі Діда Мороза привітав своїх друзів у «Фейсбуці» відразу сімома мовами: «Друзі, вітаю Вас з Новим роком! Happy New Year, my friends. Честита нова година, приятели. Arkadaşlar, yeni yılınız kutlu olsun! С Новым годом, друзья! Wünsche zum Neujahr, meine Freunde! Bonne année, mes amis!».


Черкаська художниця Тетяна Черевань побажала всім друзям почати Новий рік думаючи, зрозуміти своє місце в світі. 

«Намагатися привнести в цей світ щось унікальне, щось цікаве, щось вагоме. Тому, що ми живемо в час, коли майбутнє вже поруч. І живемо ми один раз! Бажаю вам не просто жити, а жити думаючи)» – зауважила пані Тетяна.


Очільниця ж Черкаського обласного союзу природоохоонних організацій Людмила Ткаченко побажала, щоб у новому році всім обов’язково пощастило».

 

реклама

Коментарі  

 
+1 #9 Оля 21.01.2015 00:39
А ми сиділи без настрою, яке там вбрання... Після того, як порахували, скільки треба за комуналку заплатить, скільки ще треба грошей, щоб до наступної зарплати дожить, то насилу на олів*є стяглися. Я не жартую і не перебільшую. Цього року закривались від колядників, бо не було чим частувать. Я плакала. Я ви кажете, сукні... Дивлюсь на цих щасливих і радісних у вечірних шатах і думаю: добре, що є щасливі люди...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #8 S.B. 11.01.2015 12:57
"Брати акробати" забули повний камуфляж на себе натягти. Он, з захисника аэропорту приклад треба брати. Загримувались би таким же чином, можно було б також і підписати - "Після чергування в новорічну ніч. Пройшо вдало, в 800 метрах від петуха".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #7 самопоміч 10.01.2015 15:44
чому це незнають таку Людмилу Ткаченко відома своїми скандальними балачками та має статус не порядної людини.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #6 Анатолій 09.01.2015 21:47
А що це за Людмила ткаченко ??? Де це э така очільниця перший раз про таку чуємо? Що зробила для Черкас, для області ?? І що це за організація природоохоронна ? ні де про неї навіть ніякої інформації немає, про її діяльність? Навіщо людей обдурюєте та про таких діячів пишете?!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #5    08.01.2015 21:56
Всі ж його підманули, всі ж його підвели. Особливо черкаський поет-поліглот, з машинним перекладом. Живі поздоровлення на інших мовах - це не паттерн чергових вітань від ЦК КПРС до різноманітних свят. Черкаська художниця - виняток. 250 мл червоного - в відповідному бокалі!!, а не в гранчаку!!, в кріслі?, за невимушеною розмовою з інкогніто? Непогано. Сама художниця,- але й Муза іншого? Тут доньці колишнього губернатора, можливо, є чому повчитись на теренах психології. Роль Великої Матері - вічна. Але тепер, людина не повинна залишатись все своє життя дитиною своїх батьків. Або дитина залишить (зрадить?) своїх батьків і піде своїм шляхом, або ж знову залишиться дитиною доньки колишнього губернатора. Або ж?,-стане...психологом, щоб побороти цю дитину в самій собі. Але мама вже сьогодні повна думок, що її надія опанує її професію. Черговий виток спіралі розвитку. Про решту - мілке, вже все сказано попередніми коментарями і їх кількістю.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #4 S.B. 08.01.2015 16:43
На такі сині плаття мабуть краски пішло гривень на 20. Хто компенсує фірмі такі втрати?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #3 Черкаський гламур 08.01.2015 15:26
Гарні жінки у вечірніх платтях! Особливо святково виглядає сімейство Лук'янець, Швець, Крапива, Ткаченко, Тітовська, Черевань... Видно, що у людей душа співає. ............................................................
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 кака 07.01.2015 05:42
А де баняк аливіє від одарича?стильненько так
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #1 varvar 06.01.2015 13:10
чи не зірковий бомонд
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100