реклама

реклама

Співачка Ірина Островська в інтерв’ю «Прочерку» розповіла про знайомство з Сергієм Лазарєвим та Кузьмою Скрябіним, а також поділилась своїми враженнями від Черкас. Саме в Черкасах стартує перший в Україні караоке-тур, у рамках якого виступи Ірини Островської разом із шоу-програмою «VEGA-S» по 25 містах України.


- Ірино, Ви більше ніж півроку виступали у складі гурту «ВІА ГРА». Розкажіть про свої враження від роботи в цьому колективі, як туди потрапили та чому довелось покинути гурт?

- Дійсно, я мала такий досвід роботи. Саме досвід, тому що, працюючи у «ВІА ГРІ», багато чому навчилась. Мене запросив продюсер Дмитро Костюк після виходу в ефір проекту «Голос країни. Перезавантаження». Я брала участь у цьому проекті, була у складі команди Сергія Лазарєва. Дмитро подзвонив мені та запропонував спробувати себе у новому амплуа, в складі групи. Враження від цієї роботи тільки позитивні. Ми виступали виключно за кордоном. Бували в Росії, Азербайджані, Казахстані та Чехії. Для мене була велика честь працювати в такій команді з такими людьми, але, все таки, бажання бути сольним артистом переважало. Розуміла, що в гурті мені стає тісно і тому вирішила покинути колектив у грудні минулого року.


- Розкажіть про знайомство із Сергієм Лазарєвим. Чи спілкуєтесь з ним зараз?

- Із Сергієм я познайомилась на проекті «Голос країни. Перезавантаження», я потрапила до нього в команду. Це прекрасна людина. Дуже добрий, щирий, багато чому мене навчив і в плані подачі вокалу, і в плані харизми, і взагалі як потрібно себе поводити на сцені. Дуже йому вдячна. На жаль зараз не підтримуємо зв'язок. Відразу після проекту спілкувались, цікавились справами один одного. Але потім поступово припинили. Можливо далося взнаки те, що живемо в різних країнах. Та і просто ніколи, займаємось кожен своєю роботою.

- Вже у цьому році Ви стали переможницею телепроекту «Співай як зірка». Що дав Вам цей проект та який приз отримали за перемогу?

- Цей проект у першу чергу дав мені можливість показати себе широкій публіці. Це також великий досвід. У складі журі були Оля Полякова, Надія Мейхер та Кузьма Скрябін. Суть проекту в тому, що є 12 програм і в кожній визначається переможець. А потім серед них обирають одного переможця. Я виграла свою програму та розділила перше місце в суперфіналі з Артемом Захаровим. Щодо призових, то це була грошова нагорода. За перемогу в першій програмі – 100 тис. грн., а за перемогу в суперфіналі – 300 тис. грн., які ми поділили з Артемом. Але найголовніше, що дав проект – це знайомство з Кузьмою.


- Розкажіть, будь ласка, детальніше про спілкування з Кузьмою, якою він був людиною та як перенесли звістку про його загибель?

- Кузьма як ніхто інший зіграв у моєму житті велику роль. Він був моїм наставником й ангелом-хранителем, любив називати мене «малишкою». Я була його улюбленицею… якось так склалось. Відразу після закінчення проекту сталась ця біда. Я переживала складні почуття, це було дуже боляче. Поділилась своїми переживаннями з друзями Віталієм Ковалевським та Андрієм Гречаником, і вони написали для мене пісню «Птаха». Ця пісня присвячена саме Кузьмі та всім, кого не стало за останній тяжкий для України рік.

- Що стосується безпосередньо Вашого приїзду до Черкас. З якою програмою завітали, які враження від нашого міста та чи доводилось бувати в Черкасах раніше?

- Ми починаємо в Черкасах караоке тур по Україні. Я презентую свої пісні, а також люди, що будуть присутні в залі, зможуть заспівати зі мною в караоке всесвітньо відомі хіти, українською, російською та англійською. Крім вокалу також буде танцювальне костюмоване шоу від проекту «VEGA-S».

Щодо Черкас, то тут я вперше. Мені дуже сподобалось місто, незважаючи на дощову погоду. Таке затишне, чимось нагадує моє рідне містечко Лубни, звідки я родом.

- Поділіться планами на майбутнє. Як плануєте розвиватись у шоу-бізнесі?

- Зараз займаємось цим караоке-туром. Восени плануємо кілька виступів по клубах. Це буде вже не караоке, а інша програма з клубними піснями. А взагалі хочеться вже відійти від цих різних проектів, які дали мені досвід, зв’язки і почати робити щось своє. Почати писати власні пісні і розвиватись як самостійна співачка Ірина Островська.


Що стосується найближчих планів, то вже наступного тижня ми почнемо знімати кліп на пісню «Птаха». Це буде мій дебютний кліп, своєрідна заявка до великого шоу-бізнесу.

реклама

Коментарі  

 
+12 #2 Музичний критик 02.07.2015 14:51
Царство Небесне його душі, Кузьма взагалі був великий приколіст... Коли на початку 90-х "Скрябін" не мав місця для репетицій, грали в передбаннику лазні, поки їм Іра Білик не допомогла зі студією. То Кузьма розказував - "лабаємо, а тут дяпсік якийсь чеше повз нас за простирадлом, ландишами колише... то, холєра, яка тут творчість?". Мабуть той дяпсік тоже може сказати, що Кузьма назвав його Ландишом...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Не має слов. 29.06.2015 00:03
Просто, ну уродзона хазяйка "Дикого хутіра"
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100