реклама

реклама

Оператор машинного доїння ТОВ НВФ «Урожай» із села Прутильці Корсунь-Шевченківського району Анна Носкова пройшла шлях від «селянки до панянки». Перемігши в однойменному проекті сайту «PRO село», жінка 7 днів ніжилася під теплим кіпрським сонцем.


Коли організатори проекту запропонували Анні взяти участь у проекті, з недовірою погодилася. За умовами конкурсу корсунчанка разом із ще дев’ятьма жінками зі схожими професіями взяла участь у фотосесії «до» та «після»: під час своїх звичних трудових буднів та після відвідин салонів краси.

 

 

Врешті члени журі віддали перемогу Анні, а директор «Урожаю» проспонсорував путівку до Кіпру.

 

Мати трьох дітей – 20-ти та 16-річних доньок та 13-річного сина – жодного разу не була на морі, не літала в літаку. Усе життя лише тяжко працювала.


– У Анни не було навіть дорожньої валізи. На Кіпрі ми їй купили рожеву валізу. Тепер вона готова до подорожей, – говорить у коментарі «Прочерку» керівник проекту «Від селянки до панянки» Світлана Немилостива. – Крім того, накупили їй парфумів, кремів, косметики! Щоб вона відчувала себе жінкою!

 

Директор готелю, де відпочивала Анна, розповідає Світлана Немилостива, дуже пройнявся ідеєю проекту, в якому здобула перемогу Анна. Чоловік просто в день прильоту запросив Анну на грецьку вечірку, познайомив із музиками, пригостив вечерею.

 

Побувала Анна і на кіпріотському весіллі, особливістю якого є те, що тут можуть взяти шлюб люди різних віросповідань.

– Подивіться на ці фото! Складно зрозуміти, де наречена: справа чи зліва! – жартома підписала фото на своїй сторінці в соцмережі «Фейсбук» керівник проекту «Від селянки до панянки».


Повернулася з відпочинку Анна в День народження сина, на Покрову. Імениннику з теплих країв привезла в подарунок італійський шкіряний м’яч.

На фото – Анна Носкова та Світлана Немилостива

На фото – Анна Носкова та Світлана Немилостива


На запитання про те, чи захоче Анна після «грецької казки» повертатися до звичної роботи, Світлана Немилостива відповідає без сумніву: «Звичайно, захоче! Аби ви знали, як вона сумує за роботою! Тільки й примовляла увесь час на відпочинку: «Як там мої корівки?!».


Фото – керівника проекту «Від селянки до панянки» Світлани Немилостивої

реклама

Коментарі  

 
+5 #11 ТЕТ 30.10.2015 11:54
Шось не пойняв. ... Немилостива за високі надої бабла від Васецького отримала від нього ж і путівку на Кіпр. А за за що нагороджена оця мадам, яка біля Немилостивої пофоткалася? ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #10 Стекломой ВатникоFF 25.10.2015 15:30
"Вибаглива черкаська мавпа забракувала привезеного для неї нареченого".(Прочерк)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #9 Цінитель 25.10.2015 15:04
Цитую Цінитель:
На фотках є три гарні моменти:
1. Гарбузи на городі.
2. Пальми на Кіпрі.
3. Шляпа на Немилостивій. :lol:
Все що під ними і навколо ......................

Модератор, ти коли текст коротиш - хоч звертай увагу на смисл. Бо після твоєї цензури виглядить так, наче я підтримав Свєтку Іванівну і її "шоу". Поясню тим, хто не зрозумів: я сказав, що там все, що хороше - це гарбуз, пальми і шляпа. А решта - це повний ...............................
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #8 Цінитель 25.10.2015 12:40
На фотках є три гарні моменти:
1. Гарбузи на городі.
2. Пальми на Кіпрі.
3. Шляпа на Немилостивій. :lol:
Все що під ними і навколо ......................
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #7 Гарбуз 25.10.2015 12:29
Убогий саморобний примітив.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+17 #6 Фінансист 25.10.2015 11:41
Це капєц! Васецький вбухав купу бабок у "телешоу" топорної роботи Немилостивої - тільки для того, щоб його подивилося максимум 50 чоловік, та ж Немилостива "срубіла бабла" і залізла на пальму на Кіпрі, а Васецький заплатив шалений штраф телеканалу "ТЕТ", як власнику авторських прав?!
Хто сказав, що колгоспний телеканал і колгоспниця телеведуча можуть використати крадену ідею? Правду кажуть: можна тітку забрать з села, але не село з тітки. Немилостива не кається: раніше вже крала ідею столичних телевізійників, тільки тоді - за гроші Тулуба.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #5 Дмитро Ку 25.10.2015 00:14
В окулярах вона майже красуня.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+19 #4 ТАКИ ДА 22.10.2015 10:56
"1+1" уже спіймав мера Бучі на тому, що перед виборами організував шоу "Голос", права на які у голландців, здається, придбав український канал. Юристи хутенько склепали всі документи і доведеться бучанській владі віддуватись у судах. А тут местная звЯзда гр..бла гроші на "Росі" при Тулубі за шоу "Черкащина має талант", тепер роз*їзжає по кіпрах за сумнівні бабки. Аф...стам -- зелене світло!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+24 #3 украина 19.10.2015 18:11
А что Немилостива делает на Кипре? Путевку же выиграла Анна!?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #2 ТАКИ НІ 19.10.2015 15:56
Цитую ТАКИ ДА:
А керівник проЄкту Немилостива часом не поцупила його назву у відомого розважального телеканалу ТЕТ? Р.S. виграла одна, а на Кіпр ще й Немилостивій пофортунило погуляти.

Керівник проЄкту нічого не цупить. Вона просто адаптує міжнародні аналоги, придбані центральними телеканалами України за великі гроші, до місцевих умов. Це не перший і не останній. Поки не візьмуть за ...* і не нагнуть мінімум на нерухомість. А те, що поки що не взяли, свідчить про реальний рейтинг підробок.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100