реклама
Sucurity Police

реклама

Уже вдруге у Черкасах відбулася виставка непородистих собак Кубок Друга. 25 вересня на стадіоні ЧДТУ ( площа 700-річчя)  20 непородистих собак показали свої таланти у трьох категоріях «краса в мініатюрі», «краса середніх розмірів», «богатирська краса». Як повідомляють організатори виставки – черкаське товариство захисту тварин «Друг» - головна мета цього заходу - показати, що не породисті собаки нічим не гірші за їх породистих братів.

 Усі учасники виставки отримали пам’ятні дипломи та медалі, а переможці – кубки та подарунки. Свої винагороди отримали також найстарша собака виставки, Ветеран Дружби, та наймолодша собака. Приз глядацьких симпатій отримав великий рудий пес Буржуй, який краще за всіх станцював собачий вальс зі своїм господарем. А переможцем виставки стала собака дворічна Донна Роза та її господар Дмитро Єфіменко.

Донна Роза - переможиця

Донна Роза - переможиця

Федерація спорту із собаками влаштувала показові виступи та майстер-клас із дресирування собак. А ще протягом виставки діяла територія маленьких любителів тварин із різноманітними розвагами та подарунками для дітей. Кожен бажаючий мав змогу перетворитись на кошення чи цуцення завдяки майстрам боді-арту.

Собаки з притулку

Собаки з притулку

В рамках виставки відбулася також благодійна фотовиставка та акція «Шукаю друга». Завдяки цій акції на виставці двоє бездомних цуценят знайшли собі господаря.

Переможець виставки

Переможець виставки

Підтримав ідею благодійної виставки і гурт «Романтика», який виступав на заході.  Протягом виставки завдяки пожертвуванням черкащан вдалося зібрати 1953 грн. на допомогу для утримання та лікування покинутих безпритульних тварин у притулку.

- Неймовірна кількість людей прийшла підтримати головну ідею – для дружби не важлива порода, - розповідає голова товариства захисту тварин «Друг» Ольга Абукаре, - я вважаю це – великий успіх!  Такі акції ми плануємо проводити і надалі.

Собачий вальс

Собачий вальс

реклама

Коментарі  

 
0 #2 Людмила 27.09.2011 19:16
чудова акція! Організатори молодці!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #1 Андрій 27.09.2011 01:11
тю!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100