реклама

реклама

Черкаські «романтики» шукали жовту валізу, причеп та місце, «де земля торкається неба у променях снів».  Рок-гурт відзняв новий відеокліп.

Легка, майже невагома сукня, тендітні руки, жовта валіза… вона голосує на дорозі. А потім «дальня путь», – ось такий сюжет у відеороботі на пісню «Шукай мене» пропонує поціновувачам музики рок-бенд «Романтика».

royu2

– Генератором ідеї був власник жовтої валізи та хлопці зі SnowangelVideo, які власне і знімали кліп. Спонсором зйомок кліпу виступив Микола Кудрявцев – керуючий справами виконавчого комітету Черкаської міської ради, – розповідає вокалістка гурту Юлія Черняєва.

Над зйомками відео працювали два дні. Найважче, за словами учасників роботи, знайти локацію.

Перший день вже о сьомій ранку ми були на запасних коліях залізничного вокзалу. Це місце ми пригледіли, коли їздили на location scouting (місце розвідки - авт). Але коли приїхала співачка, їй місце не сподобалося. Спочатку ми пересунулися на інше місце, але як виявилося, це були активні шляхи і нас звідти поперли ... Причому матами. Нам нічого не залишалося робити, окрім того,  як знову поїхати на попереднє місце. Це зайняло ще півдоби. Далі ми розставляли апаратуру і почали безпосередню роботу. Але до цього часу всі були вже злі, голодні і дуже хотіли пити. Оскільки то був жаркий 30-32-градусний серпневий день, – розповідає у своєму блозі режисер-оператор Даніїл Вишемірський.

royu3

Багато роботи забрала друга частина кліпу, де «Романтика» у повному складі рухалася вздовж дорожньої полоси.

- Пісня у всіх викликала приблизно однакові асоціації:  дорога, подорож автостопом. Рухались від цього. Але хотілося додати щось особливе, – розказує Юлія.

Подумали про причеп, але вони в основному занадто маленькі для 5 людей з барабанами, гітарами і мікрофоном. З'явилася ідея знайти лафет (великий причіп для перевезення інших автомобілів і автобусів).

Як ви вже зрозуміли, «романтики» розшукували у Черкасах лафет, ну і звичайно  домовлялися з інспекторами ДАЇ.

royu4

- Видовище було шалене, особливо для відпочиваючих. Я давно хотів встановити кран в кузові свого пікапа,  от саме це ми і зробили. Барабанщик був переляканий найбільше. Він буквально тримався за барабани, а не грав на них, – розповідає Данііл.

Потішив своєю поведінкою не лише музикант. Учасників бенду веселила реакція водіїв, що проїжджали дамбою, та обличчя відпочивальників на дахнівському пляжі.

Після зйомок «Романтика» рухається тільки вперед… у «дальню путь», шукаючи натхнення для нового альбому, відео кліпу та нових небачених вокальних навичок…

Потрібно рухатись далі і не зупинятись на досягнутому, ­ – упевнено підсумовує Юлія.

royu1  

про Романтику:

«Романтика» – це авторський проект Юлії Черняєвої, яка є автором пісень, вокалістом та одночасно займається менеджментом колективу.

6 вересня 2011 року «Романтиці» виповнився один рік. За цей час вийшов перший альбом під назвою «Весна», відзнято два відеокліпи, в квітні відбувся сольний концерт. "Романтика" отримала хороший старт з легкої руки мера міста Сергія  Одарича, який надав необхідну матеріальну та інформаційну підтримку.

Світлана Литвак

реклама

Коментарі  

 
+5 #16 Baaton 07.11.2011 11:58
:-? клип нормалды, а критика это хорошо!!! совершенству - нет предела)))))))) ))))))))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #15 Виктор 06.11.2011 19:32
Молодцы!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #14 Леша 15.10.2011 18:44
Кстати я заметил что в проигрывателе прочерка клип притормаживает и дергается (возможно это у меня так), смотрите лучше с ютуба
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #13 Yuliya Chernyaeva 14.10.2011 20:06
Цитую Илья Самойлович:
А что в чемодане?

в чемодане расчленённый труп
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #12 Илья Самойлович 14.10.2011 17:16
А что в чемодане?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+24 #11 Чундрачучундра 14.10.2011 13:15
Я оце шо казать хтів: люди-га*** зараз ... їм критикувать і критикувать. Якісь правіла монтажа..та йдіть со сваім правільним мантажом пєредачі на тілівізор знімайте.....а кліп ..це ж як картіну рісувать ... це ж мже бути що завгодно...і в будь якому випадку аффтар буде прав...це як вірші...із них слова не викинеш...дуже чудова робота це шо я хтів сказать .. ах да картінка чудова..так мая істіна...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+21 #10 Ярослав 14.10.2011 13:13
Молодчинка!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+22 #9 Валуев Коля 14.10.2011 03:02
Какой-то режиссерский кружек, особых любителей монтажа у нас сегодня собрался. Я не знаю, я не вижу лажи, посмотрел с удовольствием, мне все нравится...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-8 #8 Phoenix 12.10.2011 12:38
Цитую смит:
монтаж повна лажа, хтось робив у кого руки не з того місця
гарна картінка, але не монтаж
таке враження наче різні люди знімали і монтували

Так и есть. съемка SnowangelVideo, монтаж делался со стороны заказчика.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+19 #7 screambsf 12.10.2011 10:06
По началу монтаж какой то резковатыми переходами сбивал,а потом вроде норм))))в общем пойдет))))песня видео разбавляет!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100