реклама
Sucurity Police

реклама

Черкащанка Юлія Бутова здобула срібну медаль і стала першою українкою серед учасниць «Гран-прі Брукліна з бодібілдингу, бодіфітнесу, фігуризму та бікіні» (“2011 NPC Open Brooklyn bodybuilding, fitness, bikini & figure championships”)  - одного із найпрестижніших американських чемпіонатів із бодібілдингу, який 8 жовтня відбувся у Нью-Йорку. Юля змагалась у найжіночнішій категорії цього виду спорту – бікіні, або, як його інакше називають, «модельному фітнесі».

Здобути золото черкащанці завадило …громадянство.

- Координатор шоу (так американці називають спортивні змагання, - ред.) Метт Брістолл сказав мені «Ти – найкраща, але перемога має залишитися в країні», - пояснює Юлія. – Тож срібло – це максимум, що мені могли дати, і ми цей максимум взяли!

Окрім кубка і пам’ятних призів від спонсорів, Юлія Бутова вже отримала пропозиції від організаторів турніру брати участь у подальших змаганнях, а також знятися для декількох журналів, присвячених фітнесу.

В Україні Юлія є срібною чемпіонкою із бодіфітнесу і багаторазовою – зі спортивних танців. Окрім того, у Черкасах Юлю знають як прекрасного тренера та незалежного консультанта з фітнесу.

Спробувати свої сили у американських змаганнях Юлію змусило щире переконання, що і бодібілдинг, або, власне, його різновид – бодіфітнес, може залишатися жіночним видом спорту, і не завдавати шкоди здоров’ю.

- Коли у бодіфітнесі почали з’являтися вимоги нарощувати додаткову м’язову масу, я припинила на якийсь час брати участь у змаганнях. Адже це розходиться з моїми уявленнями про здоров’я, красу, та жіночність, - пояснює спортсменка.

Америка є батьківщиною та законодавицею моди у всіх напрямках фітнесу, тому тут є змагання і для тих, хто нарощує гори м’язів, і для тих, хто вважає, що слід просто відточити природні дані. Найпрестижніші змагання із бодібілдингу, бодіфітнесу фігуризму та бікіні проводяться у Нью-Йорку та Каліфорнії. Юлія вибрала Нью-Йорк. І на час підготовки до змагань – протягом 3 місяців – мешкала у цьому американському місті. Дотримувалась суворого режиму – два тренування на день, дієта, хореографія. І звісно – підтримка коханого чоловіка, який у всьому поділяє Юлину цілеспрямованість. До змагань Юлія готувалась власним коштом, була сама собі і промоутером, і менеджером, і тренером, і навіть кравчинею – шила собі сценічний купальник. По поверненні в Україну спортсменка має намір подати документи до Міністерства у справах сім’ї, молоді та спорту документи на присвоєння спортивного звання міжнародного класу.

За час підготовки до виступу Юля вже встигла засумувати за Україною, попри те, що рідна країна не надала їй жодної підтримки.

- Я пишаюсь Україною, - говорить Юля. – Але водночас образливо за країну, бо тут, у США, не знають, хто ми… Але нічого, тепер довідаються, що ми – не Росія і не Радянський Союз!

 

реклама

Коментарі  

 
0 #5 Helen 27.10.2011 15:03
Юлька-МОЛОДЕЦ!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #4 222 12.10.2011 15:27
По фото з-заду видно, що наша спортсменка краща за інших!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #3 Оксана Колісник 12.10.2011 10:37
Молодець! І американці - молодці. І клас визнали і гонор своїх спортсменів потішили. Щось подібне було і про їхній танцювальний конкурс типу "Танцюють всі" - до фінальної 20-ки негромадян США не допускають. Наші ж повністю спотворили ідею національного конкурсу.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #2 Anja 11.10.2011 22:02
Ul4ik ti UMNI4KA!!!!!Dos tojnee nikogo i bit ne moglo!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #1 Дохтур 11.10.2011 20:51
красавица!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100