реклама

реклама

Безкоштовні поцілунки, жарти, ексклюзивні горщики та багато іншого пропонують черкащанам під час святкування Дня міста. Що більше до душі містянам у День народження рідних Черкас?



Найактивнішими розважальниками черкащан зранку виявились представники Палацу молоді.

- Значить вийшли ми у парк, хотіли привітати всіх людей із Днем народження, а тут бац – і День міста, - так про захід, влаштований поблизу приміщення РАГСу, жартома розповідає «Прочерку» директор Черкаського міського Палацу молоді Нодарі Росопідзе.

Після відкриття реконструйованого РАГСу, яке теж влаштували до Дня міста, лише не чисельна публіка залишилась на захід Палацу молоді. Тих, хто зацікавився, розважали музиканти, поети та актори-міми.

Привітати черкащан приїхали навіть маленькі музиканти із Городища.

- Зовсім малюки, але так забійно грали, - коментує їх виступ Нодарі Росопідзе.

Крім того черкащанам пропонували безкоштовні «цілувашки та обнімашки». Всіх бажаючих хлопці та дівчата могли безкоштовно обійняти, щоб підняти настрій. А поруч із імпровізованою сценою розташували пункт обміну цигарок на фрукти.

Придумали як розважити черкащан і в Художньому музеї. Біля входу розгорнули виставку картин художника Максима Гладька.

Як розповіла «Прочерку» директор музею Ольга Гладун, у цьому році заклад теж святкує ювілей – 25 років. А тому, свято влаштували подвійне.

- Для того, аби відзначити подвійне свято, ми вирішили вийти в люди. Адже музей – заклад консервативний, закритий. Тому ми прямо на вулиці зробили для черкащан виставку картин Максима Гладька, показали студентські роботи бізнес-коледжу Черкас, черкаського національного університету.

За словами пані Ольги, сам художник Максим Гладько не знає про те, що його роботи радують черкащан біля музею, але впевнена, що він не образиться, адже до картин із цікавістю підходять містяни та розглядають їх.

Для тих, кому замало лише візуальної насолоди, на Хрещатику влаштували справжнісіньку ярмарку. Відвідали її і представники влади. А заступник міського голови Черкас Станіслав Овчаренко в одного з майстрів навіть придбав горщик за 500 грн.

Однак, понасолоджуватись покупкою довго пану Станіславу не вдалось. Відразу ж міський голова Черкас Анатолій Бондаренко сказав, що новопридбаний його заступником витвір мистецтва відправиться до музею Черкас.

Як розповіла кореспонденту «Прочерку» голова черкаського обласного осередку національної спілки майстрів народного мистецтва України Ольга Мартинова, представники влади крім горщика на ярмарці нічого більше не купили.

- Та добре, що хоч горщика купили – все таки підтримка нашим майстрам, - сказала пані Ольга.

Крім черкащан на ярмарку також приїхали майстри з Луцька та Переяслава.

Після відвідин ярмарки керівники міста та області відправились до Будинку рад, де «запалили» енергійними танцями.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100