реклама

реклама

7 вересня громада села Мартинівка Канівського району, що на Черкащині, святкувала день села. Родзинкою всього святкування стала, та сама найдовша коса України, яку виплітали більше години з волосся 18 учасниць. Диво коса об'єднала не лише учнів школи від 1 до 11 класів, а й молодих вчителів. Заміри встановили, що довжина коси сягала 7 метрів 30 сантиметрів, - інформують організатори.

Молоді, завзяті та креативні працівники Мартинівського НВК, сільського будинку культури, сільської ради та приватні підприємці організували чудове та душевне свято для гостей та жителів села.

Ідея сплетення найдовшої коси України виникла у педагога організатора Мартинівського НВК Ніколаєвої Т. В., яку із задоволенням підхопила директор місцевого будинку культури Голуб Н. В., підтримала сільський голова Бусля А. В.

Захід став таким собі флеш-мобом популяризації української краси. Майстер свого діла, перукар Коробова А.Ю. виплела це диво.

Єдине, що засмучувало в цьому прекрасному дійстві, це відмова реєстраторів з Національного рекорду України, завітати на цей захід та зафіксувати даний рекорд. Свою відмову мотивували зайнятістю та проведення заходу у сільській місцевості, хоч заявку було подано відповідно до вимог.

Про це "Прочерку" повідомила педагог організатор Мартинівського НВК Тетяна Ніколаєва.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #1 Лікар 02.10.2016 09:48
А не думала педагог-організатор разом з головою про поширення захворювань шкіри і волосся серед дітей в такий придуркуватий спосіб?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100